Lavoare

Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Afisare 1 - 7 din 7 produse

Lavoarul este una dintre piesele care defineste cel mai mult aspectul unei bai si determina cum alegi restul elementelor din baie.

De aceea, la Decoliving am adus lavoare pentru toate gusturile si cerintele, din ceramica de calitate si materiale ecologice mai pretioase gen marmura, astfel incat tu sa gasesti modelul perfect pentru baia ta!

Alege un lavoar suspendant sau aplicat pe blat, cu dulap sau masca, incastrat, sau chiar un model vertical cu picior inalt, in forma care-ti place tie si care se potriveste cel mai mult stilului baii tale — oval, rotund sau dreptunghiular. Poti opta pentru un model mai mult sau mai putin adanc, mai lat sau mai ingust, dupa preferinte si spatiul de care dispui.

Iar daca dispui de mult spatiu si baia ta este folosita de mai multe persoane, cateodata chiar simultan, un lavoar dublu este o alegere excelenta! Daca dimpotriva, spatiul este destul de stramtorat, poti opta pentru un model pe colt sau unul mai ingust. Suntem siguri ca baia ta va arata de milioane cu oricare dintre modelele de lavoare de la Decoliving!