Baterie bucatarie cu cap extractibil Schock Prima 533120EDM, cartus ceramic, finisaj inox periat

  • -10%
  • Nou
Baterie bucatarie cu cap extractibil Schock Prima 533120EDM, cartus ceramic, finisaj inox periat
  • -10%
  • Nou
Schock Days
SCHOCK Germany
533120EDM
6426495459644
  • Inaltime (mm): 400
  • Lungime (mm): 216
Beneficii:
  • Livrare gratuita de la 500 de lei
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
Termen de livrare: 1-2 zile lucratoare
Alege culoarea:
expand_more
PRP: 499,00 lei
449,10 lei
Economisesti: -49,90 lei

Must-have accessories

Baterie bucatarie cu cap extractibil Schock Prima 533120EDM, cartus ceramic, finisaj inox periat - ofera un design clasic, cu cap de baterie extractibil tip gat de lebada pentru o mai usoara utilizare, in finisaj inox periat elegant. Liniile curbate si dimensiunile moderate fac ca aceasta baterie sa se integreze perfect in bucataria dvs., indiferent de pozitia de montare pentru care optati. Bateria se evidentiaza prin armonia perfecta pe care o puteti crea alaturi de o chiuveta inox sau granit. Robinetul Prima are un finisaj de culoare inox periat care nu numai ca arata elegant si modern, dar rezista si la amprente, grasimi si zgarieturi. Cu proprietatile sale usor de curatat, robinetul garanteaza o calitate excelenta si o durata lunga de viata, oferind astfel cea mai buna valoare pentru investitia dvs. Prevazuta cu disc cartus ceramic, care este usor de inlocuit, prin inlaturarea partii de sus a bateriei. Pachetul de livrare include furtunuri de legatura flexibile de 500 mm si piulita de 3⁄8" pentru montare deosebit de usoara si sigura. Gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

Pachetul de livrare include furtunuri de legatura flexibile de 500 mm si piulita de 3⁄8" pentru montare deosebit de usoara si sigura. Gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK. Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic. Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase.

Materiale utilizate
Inox
Inaltime (mm)
400
Lungime (mm)
216
Paleta culoare
Inox periat
Dimensiune baterie: H x L; H scurgere (mm)
400 x 216; 220
Cap baterie
Extractibil
Cartus
Disc ceramic
Raza de lucru
360°
Greutate neta (kg)
1.65
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Baterie bucatarie
Campanie
schock days

Specific References