Baterie cada-dus TESI A6583AA Ideal Standard, crom, cu montaj pe perete

Baterie cada-dus TESI A6583AA Ideal Standard, crom, cu montaj pe perete - 1
Ideal Standard
A6583AA
  • Lungime (mm): 163
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
553,00 lei

Baterie Tesi este ideala pentru cada sau dusul tau de la Ideal Standard si este o alegere inspirata pentru baia ta moderna. 

Bateria Tesi cu finisaj cromat stralucitor realizata de Ideal Standard amestecă eficient apa caldă și rece, oferind funcționalități de vârf cu stil maxim pentru toate nevoile dvs. de bidet. Are linii netede, unghiulare și geometrice pentru un design elegant, modern, potrivit pentru orice baie de lux. Pentru o estetică cu adevărat elegantă, combină aceasta baterie cu produsele Ideal Standard din gama Tesi.  Puteți găsi, de asemenea, bateriile de lavoar și de baie din gama Tesi cu același design pentru a oferi o temă de toaletă uniformă.

Bateria Tesi este ușor de utilizat cu o funcționalitate lină. Pur și simplu ridicând și mutând robinetul din stânga sau spre dreapta, puteți controla temperatura pentru a satisface cerințele dvs. Bateria Tesi vine, de asemenea, cu un regulator de debit încorporat pentru a vă ajuta să reduceți consumul de apă și va funcționa sub presiunea apei la 0,3 bari.

Specificații Baterie Tesi:

- Cartus ceramic Ideal Standard 40 mm pentru a preveni scurgerile

- Limitator de temperatura – incorporat in cartus

- Corp turnat din alama

- Comutator automat

- Maner metalic cu indicator pentru apa rece si calda

- Aerator tip Cascade

Racord standard S

Supapa de sens

Intreaba-ne despre optionalele recomandate care se pot achizitiona separat si iti venim in ajutor cu toate informatiile tehnice necesare, cu disponibilitatea si pretul !

Colectie / Familie
Tesi
Materiale utilizate
alama
Culoare montatura (baza)
crom
Stil
Modern / Contemporan
Lungime (mm)
163
Distanta de la perete (mm)
187
Montaj
Pe perete
Marca produs
Ideal Standard
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Baterie cada-dus

Specific References