Set Schock Chiuveta Typos D-100S 860 x 435 mm si Baterie Plutos, Sabbia Cristalite

  • -2%
Set Schock Chiuveta Typos D-100S 860 x 435 mm si Baterie Plutos, Sabbia Cristalite - 1
  • -2%
SCHOCK Germany
SETTD100SPSABB
  • Dimensiune chiuveta (mm): 860 x 435
  • Adancime cuva (mm): 200
  • Dimensiune corp (cm): Minimum 45
  • Inclus in pachet de livrare: Garnitura de scurgere, ventil cos, sifon si cleme - Furtunuri de legatura flexibile de 350 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
PRP: 1.699,00 lei
1.665,02 lei
Economisesti: -33,98 lei

Chiuveta Granit Schock Typos D-100S Sabbia Cristalite 860 x 435 mm cu montare pe blat si o cuva cu picurator este destinata adaptarii corpurilor de chiuveta de minim 45 cm. Chiuveta este reversibila, gaura pentru baterie este prefrezata si se face prin lovire, potrivit instructiunilor de montaj incluse in pachet sau cu ajutorul carotei diamantata disponibila contra cost. Chiuveta este realizata din material CRISTALITE® deosebit de rezistent - suprafata acestuit tip de material revolutionar este de aproape trei ori mai dura decat roca de granit, ceea ce inseamna si rezistenta sporita la socuri. In plus, suprafata CRISTALITE® include tehnologia SCHOCK proHygienic21, care asigura protectie pentru intreaga dvs. familie, atunci cand pregatiti alimentele, dar si facilitate la intretinere si curatare. Prin acest model, SCHOCK aduce clientilor sai o chiuveta clasica ce respecta dimensiunile standard 8 x 4 ale industriei si avantajul unei cuve mai adanci, pentru facilitate in realizarea diverselor sarcini in bucatarie. Designul cu linii inguste face acest model potrivit in orice bucatarie, fie aceasta intr-un apartament luxos in inima orasului sau unul mai mic, potrivit tinerilor antrenati in ritmul citadin.

Pachetul include garnitura de scurgere, ventil cos, sifon si cleme.

Bateria Granit Schock Plutos Sabbia Cristalite ofera un design clasic, cu cap de baterie tip gat de lebada, in finisaj premium CRISTALITE+. Liniile curbate si dimensiunile moderate fac ca aceasta baterie sa se integreze perfect in bucataria dvs., indiferent de pozitia de montare pentru care optati. Bateria se evidentiaza prin armonia perfecta pe care o puteti crea alaturi de o chiuveta din gama celor 6 optiuni elegante de culoare disponibile.  Pentru confort la utilizare, bateria se poate roti la 360°, are un regulator brevetat si scurgere tip cascada pentru prevenirea depunerilor de calcar. Prevazuta cu disc cartus ceramic, care este usor de inlocuit, prin inlaturarea partii de sus a bateriei.

Pachetul de livrare include furtunuri de legatura flexibile de 350 mm si piulita de 3⁄8" si placa de stabilitate pentru montare deosebit de usoara si sigura. Gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

Sabbia: Cu finisaj semi-mat, aceasta culoare pare sa imortalizeze plajele nordice in plina vara. Senzatia conferita este cea de confort, caldura si spatiozitate. Nuante de alb, crem, auriu si gri regasite in structura acestei culori permit flexibilitate maxima in ce priveste armonizarea cu alte materiale si culori.

Materiale utilizate
Cristalite
Paleta culoare
Bej nisipiu (Sabbia)
Forma
Dreptunghi
Montaj
Pe Blat; Reversibila
Numar cuve
1
Dimensiune chiuveta (mm)
860 x 435
Adancime cuva (mm)
200
Dimensiune decupaj (mm)
840 x 415
Dimensiune corp (cm)
Minimum 45
Dimensiune baterie: H x L; H scurgere (mm)
344 x 199; 219
Cap baterie
Fix
Cartus
Disc ceramic
Raza de lucru
360°
Greutate neta (kg)
13
Inclus in pachet de livrare
Garnitura de scurgere, ventil cos, sifon si cleme - Furtunuri de legatura flexibile de 350 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Set Chiuveta cu Baterie Bucatarie

Specific References