Set chiuveta Schock Mono N-100 570x510 mm Cristadur Magnolia, cu baterie Schock Kavus cap extractibil si parti vizibile Inox

  • -2%
Set chiuveta Schock Mono N-100 570x510 mm Cristadur Magnolia, cu baterie Schock Kavus cap extractibil si parti vizibile Inox - 1
  • -2%
SCHOCK Germany
SETMN100KEINMAGN
6426495457145
  • Dimensiune chiuveta (mm): 570 x 510
  • Adancime cuva (mm): 180
  • Dimensiune corp (cm): Minimum 60
  • Inclus in pachet de livrare: Garnitura de scurgere, Ventil cos, Sifon automat, Cleme, Carota diamantata, Furtunuri de legatura flexibile de 600 mm, Piuliță de 3/8''
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
PRP: 2.899,00 lei
2.841,02 lei
Economisesti: -57,98 lei

Set chiuveta Schock Mono N-100 570 x 510 mm Cristadur Magnolia, cu baterie Schock Kavus cu cap extractibil si parti vizibile Inox este destinata adaptarii corpurilor de chiuveta de minim 60 cm. Gaura pentru baterie este prefrezata si se face cu ajutorul carotei inclusa in coletul de livrare. Ceea ce surclaseaza acest model este chiar materialul de productie - CRISTADUR®, care se remarca prin suprafata densa, neporoasa, adica extrem de igienica, care nu permite murdariei sau bacteriilor sa adere si sa se fixeze pe suprafata chiuvetei - pentru intretinere facila si un plus de siguranta. In plus, acest model aduce un element inovator pentru un plus de ergonomie - sifonul automat - care inseamna ca prin simpla rotire a unui buton (aflat imediat langa baterie) deschideti sifonul pentru scurgerea apei din cuva, fara a fi nevoie sa va udati pe maini. Modelul permite adaptarea accesoriilor precum dozator de detergent lichid pentru mai multa eficienta in realizarea sarcinilor din jurul chiuvetei. Iar pentru a preintampina nevoile cele mai riguroase ale clientilor, tehnologia de productie CRISTADUR® ofera culori chiar mai stralucitoare, dar cel mai important, materiale mult mai rezistente decat oricare altele disponibile pe piata, datorita tehnologiei de ranforsare cu fibra din sticla la baza cuvei, pentru a spori rezistenta la impact a materialului de pana la 4 ori. 

Pachetul include garnitura de scurgere, ventil cos, sifon automat, cleme si carota diamantata.

Baterie bucatarie Schock Kavus Inox cu cap extractibil, cartus ceramic este o baterie de calitate premium produsa in GERMANIA, cu design modern conceputa pentru a oferi o performanta durabila si un design elegant in bucataria ta. Este fabricata din inox periat, care ofera o finisare moderna si rezistenta la uzura. Bateria Schock Kavus este echipata cu o singura maneta pentru controlul debitului si temperaturii apei, fiind usor de utilizat si de reglat. Design-ul sau modern il face potrivit pentru orice tip de design de bucatarie, contribuind la un aspect elegant si modern. Capul de baterie extractibil stil gat de lebada permite instalarea in orice pozitie, curatarea si intretinerea cu usurinta a chiuvetei si a zonei din jurul bateriei. In plus, cartusul ceramic in interiorul bateriei asigura o functionare supla a robinetului si o durabilitate sporita.

Pachetul include furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, iar gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

Parti vizibile Schock MONN100S-N100 Inox - pentru a atinge perfectiunea desavarsita, SCHOCK ofera clientilor sai optiunea de a crea o singura unitate din chiuveta si baterie, datorita ornamentelor realizate din acelasi material. Puteti imbina baterii din otel inoxidabil cu elemente decorative precum preaplinul, sita de scurgere, cosul de scurgere sau sifonul pop-up din acelasi material, pentru o gama selectata de modele de chiuvete. Rezultatul va fi un aer de chic urban in bucatarie. Compatibil cu Mono N-100S, Mono N-100.

Magnolia: O nuanta la fel de suava si eleganta ca si floarea care ii inspira numele. Aceasta nuanta de alb, cu tente usoare de crem semi-lucios inspira sentimentul de noblete veritabila ce se potriveste perfect intr-o ambianta cu accente romantice si elegante.

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK. Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic. Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase.

Colectie / Familie
Mono
Materiale utilizate
Cristadur
Paleta culoare
Crem semi lucios (Magnolia)
Forma
Patrat
Montaj
Pe Blat; Nereversibila
Numar cuve
1
Dimensiune chiuveta (mm)
570 x 510
Adancime cuva (mm)
180
Dimensiune decupaj (mm)
552 x 490
Dimensiune corp (cm)
Minimum 60
Dimensiune baterie: H x L; H scurgere (mm)
400 x 225; 213
Cap baterie
Extractibil
Cartus
Disc ceramic
Raza de lucru
360°
Greutate neta (kg)
14
Inclus in pachet de livrare
Garnitura de scurgere, Ventil cos, Sifon automat, Cleme, Carota diamantata, Furtunuri de legatura flexibile de 600 mm, Piuliță de 3/8''
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Set Chiuveta cu Baterie Bucatarie

Specific References