Convector electric Premium ADAX ECO08 KET (800 W) cu termostat electronic programabil, 5 Ani Garantie, Alb

Convector electric Premium ADAX ECO08 KET (800 W) cu termostat electronic programabil, 5 Ani Garantie, Alb - 1
Adax
A692030
  • Inaltime (mm): 330
  • Latime (mm): 97
  • Lungime (mm): 674
  • Putere MAX (W): 800
  • Instalare: Pe perete (conform instructiunilor)
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
966,00 lei

Must-have accessories

Aparat de incalzire electric ADAX ECO08 KET (800 W) cu termostat electronic programabil, este un convector electric de ultima generatie, simplu, elegant și economic energetic pentru toate tipurile de încăperi. Dotat cu un termostat electronic, programabil manual KET, se pot programa temperaturi diferite pe ore si zile ale saptamanii, temperaturi de confort sau redus, incalzire pe timp de noapte. Este alegerea perfectă pentru dvs. dacă sunteți în căutarea unui încălzitor de încredere, cu un design modern și subțire. Protejat împotriva supraîncălzirii, cu un întrerupător pornit/oprit.

Convectorul functioneaza cel mai eficient daca se monteaza sub geam, pe perete la 5-10 cm de podea. In aceasta pozitie se formeaza o “perdea de caldura” intre geamul rece si aerul cald din camera, asigurand o temperatura uniforma in incapere.

Ușor de instalat cu un suport de perete detașabil (suportul de perete se livreaza cu incalzitorul), nu arde praful și oxigenul, furnizat cu cablu și ștecher. Grad de protectie IP24C, deci poate fi instalat in bai si alte spatii umede. Poate fi fixat pe podea (suporturile de podea se pot comanda separat). Interval de temperatură al termostatului 5 - 35°C. 5 ani garantie.

Aparat de incalzit electric tip convector elegant si silentios care acopera necesitatile de acasa sau de la birou, superior unui Radiator electric / Calorifer electric.
Termostrat electronic programabil usor de utilizat
Program zi/săptămână. Timer complet de 7 zile, 24 de ore
Sistem de siguranță pentru copii
Program temperatură mai scăzută noaptea (încălzire pe timp de noapte)
Moduri de confort și anti îngheț / căldură redusă
Detectarea ferestrei deschise
Siguranță la supraîncălzire cu intrerupere
Usor de instalat pe perete cu kitul inclus de instalare
Eficient energetic. CONSUM DE CURENT (A) - 8,7 A
Cablu de alimentare cu o lungime de 1,3m
Produs in Europa
Certificare completa NEMCO.
Dimensiune: inaltime 330mm Lungime 674 mm, Adancime 97 mm.
Spațiu aerian încălzit: 23 mc
Suprafața de bază încălzită: 12 mp

Adax.

Adax.

Despre Adax:

Design premiat

70 de ani de experiență și măiestrie solidă ne-au evidențiat în inovație și design. Am primit un premiu de design pentru popularul încălzitor de apă instantaneu în 1968. În 2008, am fost distinși cu „Premiul pentru excelență în design” al Consiliului de Design Norvegian pentru cuptorul nostru Neo.

Hareide Design ne-a ajutat la proiectarea lui Neo în 2006. NEO a fost special conceput pentru a spori gradul de ușurință pentru consumatori și are un afișaj digital vizibil și un panou de control cu ​​acces ușor. Neo revolutionary și-a îmbunătățit categoria de produse și a prezentat acasă de la clienții noștri un obiect de design modern, care era anterior un aparat electric standard cu încălzitor de suprafață. Cu designul său minimalist, Neo a devenit rapid lider de piață pe segmentul său - cel mai bine vândut radiator de designer, peste jumătate de milion de exemplare vândute este Scandinavia. Noua noastră gamă Clea, bazată pe seria Neo, a fost ulterior fabricată cu o față din sticlă pentru a da un aspect deosebit de modern și exclusivist locuinței.

Materiale utilizate
metal
Inaltime (mm)
330
Latime (mm)
97
Lungime (mm)
674
Putere MAX (W)
800
Tensiunea de alimentare
230 V~ / 50 Hz
Certificări
CE
Functii
oprire automată în caz de supraîncălzire
Factor de protectie
IP20
Paleta culoare
alb
Instalare
Pe perete (conform instructiunilor)
Ventilare
Da
Programare
program saptamanal / reglare pornire adaptiva
Incalzire/Suprafata incalzibila (m²)
12
Termostat
Da
Volum incalzibil (m3)
23
Marca produs
Adax Norvegia
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Convector electric

Specific References