Paravan de protecție TEJGHEA SanSwiss, 140x80cm, negru mat

  • -5%
Paravan de protecție TEJGHEA SanSwiss, 140x80cm, negru mat - 1
  • -5%
SanSwiss
SSSH 140 080 06 07
  • Inaltime (mm): 800
  • Latime (mm): 1400
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
Livrare gratuita in: 2-4 zile lucratoare
PRP: 1.038,87 lei
986,93 lei
Economisesti: -51,94 lei

Paravanul de protecție de la SanSwiss este un separator vital pentru delimitarea spațiilor individuale și colective din restaurante, casierii, chioscuri, workshopuri, comercianti, cafenele, cladirile de birouri, cabinete medicale, birouri de avocatura, birouri de contabilitate, institutii publice ajutand la reducerea riscului de răspândire a virusului COVID-19. Protejați-vă zilnic la birou atât pe dvs. cât si interlocutorii, impiedicând astfel transmiterea de particule de salivă în caz de tuse sau strănut.

Fabricat din sticlă securizată care îndeplinește cerințele normativului european EN 12150/1 și aluminiu, ușor de instalat, paravanul de protecție de la SanSwiss este o soluție simplă și eficientă pentru utilizare și prevenție.

Spre deosebire de alte solutii de delimitare, paravanul de protecție de la SanSwiss are urmatoarele avantaje:

IGIENIC - Fabricat din sticlă securizată, paravanul de protectie poate fi curățat și dezinfectat cu produse de curățare pe bază de alcool, fără a compromite transparența.

ANTI-ZGÂRIETURI - Fabricat din sticlă securizată de 6 mm grosime, în conformitate cu normativul european EN 12150/1, paravanul de protecție este rezistent la zgârieturi și șocuri.

ESTETIC - Calitatea materialelor si gradul de finisaj superior confera paravanul de protecție eleganta si estetica deosebita astfel incat angajatii, colaboratorii si clientii dvs nu vor resimti distantarea impusa pentru protectia lor.

Paravanul de protecție de la SanSwiss are 8 dimensiuni standard și posibilitatea realizării dimensiunilor la comandă .

Materiale utilizate
sticla securizata/aluminiu
Culoare montatura (baza)
negru mat
Inaltime (mm)
800
Latime (mm)
1400
Certificări
EN 12150/1
Marca produs
SanSwiss
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Paravan de protectie TEJGHEA

Specific References