Saltea Optimax Ortopedic - SOMNart, 160x200 cm, cu husa matlasata

Saltea Optimax Ortopedic - SOMNart, 160x200 cm, cu husa matlasata - 1
Minet Conf
SALTEA.OPTIMAX.160X200.02
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
820,42 lei

Salteaua Optimax Ortopedic este un produs de calitate superioara creat pentru un somn sanatos si pentru un confort sporit. Optimax combină proprietăţile ortopedice cu cele de confort, fiind o saltea ideală pentru întreaga familie.

Stratul de bază de spumă poliuretanică combină cu succes elasticitatea și durabilitatea pentru a asigura confort sporit în timpul somnului.

Salteaua Optimax oferă un suport ortopedic cu beneficii pentru circulaţie și coloana vertebrală, ajutând la relaxarea mușchilor și la o odihnă sănătoasă. Tesătura husei este realizată dintr-un tricot de calitate, plăcut la atingere și este matlasată pentru un plus de confort. Cele două feţe ale husei se detașează cu fermoar, pentru a putea fi spălate separat, mai ușor.

Caracteristicile saltelei Optimax Memory - SOMNart

  1. Dimensiune 160x200 cm.
  2. Suport ortopedic recomandat pentru odihnă sănătoasă
  3. Rezistenţă optimă pentru o susţinere ideală a corpului
  4. Husă matlasată pentru un confort superior, detașabilă și lavabilă la 40 de grade
  5. Rolată pentru transport ușor
  6. Se poate folosi pe ambele părţi pentru o durată de viaţă mai îndelungatăCompoziţie husă: Tricot 100% poliester, vată 100% poliester, inserţie 100% polipropilenă.

Compoziţie husă: Tricot 100% poliester, vată 100% poliester, inserţie 100% polipropilenă.

Compoziţie miez: Spumă elastică din poliuretan „Blue Foam” de calitate superioară, densitate 23 Kg/m3. Înălţime totală saltea: 20 cm (toleranţă +/- 1 cm).

Produs in Romania.

6 ani garantie. 

Cum alegi salteaua potrivita ?

O saltea de calitate trebuie să ofere un suport adecvat corpului pentru a preveni apariţia durerilor de spate, din zona gâtului, a șoldurilor sau a tensiunii asupra întregului corp. În funcţie de greutatea corpului și poziţia obișnuită de somn este bine să alegi salteaua care ţi se potrivește cel mai bine. În general, pentru persoanele care preferă să doarmă pe o parte sunt recomandate saltele tip memory cu un grad de fermitate mediu, în timp ce persoanelor care dorm pe spate sau pe burtă li se potrivesc mai bine saltele cu un grad de fermitate mai ridicat. Saltelele Somnart sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, alese cu grijă pentru a răspunde necesităţilor tale specifice. Miezul saltelelor Somnart conţine cel mai bun tip de materialele ce se ajustează corpului dumneavoastră în timpul somnului.

Materiale utilizate
Spuma poliuretanica
Certificări
ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
Dimensiuni (cm)
160x200
Proprietati
antialergica si antibacteriana
Tip produs
Saltea ortopedica

Specific References