Intrerupator Dublu Livolo, cu Touch si panou roz din sticla securizata

Intrerupator Dublu Livolo, cu Touch si panou roz din sticla securizata - 1
Livolo
VL-C702-17
  • Latime (mm): 80
  • Lungime (mm): 80
Beneficii:
  • Livrare gratuita de la 500 de lei
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Termen de livrare: 1-2 zile lucratoare

LIVOLO a creat pentru tine acest intrerupator modern care se caracterizeaza prin inovatie si eleganta, fiind acum disponibil la cel mai bun pret in 7 variante de culoare: alb, negru, gri, maro, roz, verde si albastru. Dispunand de un panou tactil din sticla de cristal securizata rezistenta la zgarieturi, socusi si umiditate ce va arata mereu impecabil, intrerupatorul LIVOLO cu touch (atingere ) este usor de utilizat in intuneric gratie luminii LED care va semnala utilizarea, lumina albastra – cand intrerupatorul este stins si lumina rosie cand intrerupatorul este aprins. Potrivit pentru case, apartamente, birouri, restaurante, sali de conferinta, sali de evenimente, pensiuni si hoteluri, intrerupatorul LIVOLO va oferi oricarei incaperi rezidentiale sau nerezidentiale, un aer modern in toc cu noile tendinte.

Inovatie si tehnologie inainte de toate

Tehnologie tactila

Simplu la exterior si complex in interior, acest interupator inteligent cu tehnologie tactila este prevazut cu senzor tactil capacitiv pentru a va oferi confortul inovatiei, putand fi pornite si oprite printr-o simpla atingere.

Usor de utilizat in locurile intunecoase

Lampa de orientare cu microcip va va ghida cu usurinta pentru a aprinde lumina in locurile intunecoase.

Siguranta si securitate

Panoul din cristal securizata cu protectie ridicata impotriva zgarieturilor, ce rezista la temperaturi de pana la 300 de grade celsius si protectia crescuta impotriva scurtcircuitelor, va ofera linistea privind siguranta caminului dumneavoastra.

Rezistenta la apa si durabilitate

Durabilitatea materialelor utilizate fac ca panoul tactil din sticla de cristal sa fie rezistent la apa, astfel incat acesta poate functiona si in conditii de umiditate crescuta, neexistand pericol de electrocutare in cazul atingerii cu mana umeda.

Instalare simpla, fara fire in plus

Usor de instalat si fara fire in plus, acest produs poate fi legat la o instalatie electrica existenta, nefiind necesare modificari la o instalatie clasica, putand inlocui cu succes intrerupatorul traditional.

Latime (mm)
80
Lungime (mm)
80
Standard
Standard German (Doza Patrata)
Certificări
CE, RoHS
Material panou
sticla securizata
Putere maximă instalată
2000W
Curent nominal
5A
Tensiune maximă
250V
Consum propriu
sub 0.1 mW
Conditii de operare
-30~70°C / Umiditate Relativa sub 95%
Număr doze standard
1
Montaj
ingropat
Grad de protecție
IP44
Marca produs
Livolo
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Intrerupator dublu (2 circuite)

Specific References