Detector combinat fum si monoxid carbon cu alarma FireAngel SCB10

HOME by Somogyi

SCB10-INT

Cumpara de inca: 500,00 lei si beneficiezi de transport gratuit.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de: 500,00 lei
Disponibil
Termen estimat de livrare: 2-4 zile lucratoare.

285,00 lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 500 Lei

Garantie standard 24 de luni

Retur simplu

Distribuitori oficiali, calitate garantata

Descriere

Detector combinat fum si monoxid carbon cu alarma FireAngel SCB10 face parte dintr-o generaţie nouă de produse pentru siguranţa, marca Sprue Safety Products Limited. Produsul combină cele mai noi tehnici de detectare optică și electrochimică, oferind protecție la două pericole mortale, foc și nivel ridicat de CO.  Unitatea are atât senzori de fum cât și senzori de monoxid de carbon pentru detectarea ambelor pericole. Are indicatori și alerte clare pentru a vă permite să vedeți care este prezent când sună alarma. Instalați alături de alte unități și o alarmă termică de bucătărie pentru protecție completă. Unitatea vine cu o baterie etanșă, rezistentă la manipulare, care va dura durata de viață a alarmei. Senzorul din unitate se va deteriora după 10 ani, așa că, pentru a vă asigura că sunteți protejat, vă recomandăm să înlocuiți unitatea după acest timp.
Caracteristicile principale:

• conform cu standardele EN 50291-1, EN 50291-2 și EN 14604
• senzor CO electrochimic și optic pentru fum
• mod de testare
• indicare sfârșit durată de viață
• alimentare: acumulator încorporta: 3 V, litiu, autonomie cca. 10 ani
• temperatura de funcționare: 0 °C - +40 °C
• umiditate acceptată: 30 - 93 %
• durată de viață: 10 ani
• garanție: 3 ani
• dimensiuni: ∅13,3 x 4,1 cm

Această alarmă nu poate fi interconectată cu alte alarme din casa dvs., dar oferă totuși o protecție ridicată împotriva incendiilor. Urmați ghidurile de instalare pentru a vă asigura că alarma este instalată corect și testați săptămânal Locul de instalare al detectorului.

Locațiile alarmelor trebuie să fie conforme cu BS 5839-6: 2019 (cunoscut și sub denumirea de BS 5839: Pt.6) sau cu reglementările relevante ale clădirilor, dacă există dubii. Această alarmă nu este destinată niciunei aplicații nerezidențiale, comerciale sau industriale și nici unui alt scop decât cel descris mai sus. Pentru cea mai bună protecție, alarmele de căldură trebuie instalate întotdeauna ca parte a unui sistem complet de protecție împotriva incendiilor, care include alarme de fum.

Asigurati-va că:

Instalați alarme de fum în zonele de circulație la o distanță nu mai mare de 7,5 m de cel mai îndepărtat perete, nu mai mare de 7,5 m de la o ușă către orice încăpere în care ar putea începe un incendiu și nu mai mare de 7,5 m de următoarea alarmă de fum.
Instalați alarme de căldură pe tavan, ideal în centrul camerei.
Instalați suficiente alarme pentru a compensa ușile închise și obstacolele.
Instalați alarma de căldură la o distanță nu mai mare de 5,3 m de cel mai îndepărtat perete, nu mai mare de 5,3 m de la o ușă către orice încăpere în care ar putea porni un incendiu și nu mai mare de 5,3 m de următoarea alarmă de căldură sau fum.

NOTĂ: Detectorul trebuie instalat de un tehnician specializat prin respectarea instrucţiunilor de montare. Notaţi data instalării pe detector. Vă recomandăm să montaţi detectorul pe perete.

Specificatii produs

Tip produsDetector combinat monoxid carbon si fum
Materiale utilizateplastic
Inaltime (mm)41
Diametru (mm)133
CertificăriCE
FunctiiDetectie Dioxide de carbon (CO) si fum, Alarma sonora 85 bB cf. standard UE Smart Silence Test Dezactivare temporara a avertizarii sonore de baterie slaba
Paleta culoarealb
Greutate neta (kg)0.126
InstalarePe tavan (conform instructiunilor)
Marca produsFireAngel
DisclaimerImaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Manual de utilizare/Documentatii

Recenzii

Detector combinat fum si monoxid carbon cu alarma FireAngel SCB10

Scrie o recenzie

Detector combinat fum si monoxid carbon cu alarma FireAngel SCB10