Lampadare

Lampadar modern pentru living

Designul lampilor de podea este intr-o continua schimbare, cu tendinte care difera de la inovatii in iluminatul cu tehnologie LED, pana la reintoarcerea la materiale naturale si forme organice. Pentru amenajarile moderne se potrivesc lampile de podea stative minimaliste in design subtire sau lampadarele arc.

Pentru un spatiu elegant, opteaza pentru lampadare moderne din crom, metal sau marmura. Un lampadar modern poate fi atat o sursa de lumina suplimentara pentru sufrageria ta, cat si o opera de arta contemporana.

Cum aleg un lampadar de podea?

Atunci cand doresti sa achizitionezi o lampa de podea pentru a se potrivi decorului si nevoilor tale de iluminat, trebuie sa ai in vedere stilul, forma si dimensiunea. De asemenea, locul in care va fi aplasata lampa de podea este decisiv, precum si daca ai nevoie de lumina pentru citit sau directionata spre o anumita zona sau obiect.  

Un lampadar este oarecum ca bijuteria unei camere. Trebuie sa complementeze ceea ce este deja in camera in care va fi amplasat. Daca stilul camerei este de partea glam, alege un lampadar led din crom, metal sau marmură. Un lampadar negru va ancora spatiul tau o nota subtila si va oferi un sentiment de sofisticare.

Comanda lampa de podea de la Decoliving

Moderne, elegante si impunatoare, lampadarele sunt probabil cele mai de efect corpuri de iluminat pe care le poti alege pentru living. De aceea, la Decoliving am ales sa va rasfatam cu o gama bogata de lampadare de podea pentru living moderne, dar si clasice care sa se potriveasca pe toate gusturile si stilurile.

Cu sau fara abajur, cu linii curbate sau drepte, cu accente clasice sau ultra-futuristice, modelele noastre de lampadare pentru living nu au nevoie de nicio introducere. Acestea ocupa cu gratie locul de pe podea si aduc un plus de stil oricarui decor.

Alege modelul de lampadar pentru living preferat, aseaza-l langa canapea sau langa un fotoliu confortabil, si cuibareste-te cu un ceai sau o carte buna!

Unde este cel mai bine sa amplasez lampadarul de podea intr-o camera?
   

Lampile de podea sunt ideale pentru iluminarea colturilor, zonelor de citit si a spatiilor intunecate, langa canapele sau scaune.

Cum aleg stilul potrivit pentru lampadarul de podea?
   

Alege in functie de decorul existent: glam (crom, metal, marmura), traditional (materiale din lemn, fier forjat), industrial (metal intunecat, sticla) sau contemporan (linii curate, siluete simple). Alege modelul care ti se potriveste din oferta Decoliving.