Modalitati de plata

Cumparatorul poate achita contravaloarea produselor comandate printr-una dintre urmatoarele modalitati, in functie de optiunea sa:

  • plata online cu card ( card personal sau al societatii cumparatoare, in conditii de deplina securitate, fara a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzactii; platile se realizeaza prin intermediul operatorului EuroPayment Services - EuPlatesc.ro);
  • ordin de plata in contul RO84BACX0000001694728000, deschis la UniCredit Bank, in baza facturii proforme emise de catre Vanzator;
  • numerar la livrare* (plata va fi facuta in lei conform pretului Contractului si se va face la comisionarul care efectueza livrarea).

* Modalitatea de plata cu numerar la livrare nu este disponibila pentru comenzi online a caror valoare cu TVA este mai mare de 5000 Lei.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.