Aplice exterior

Aplicele de exterior sunt ideale pentru iluminatul exterior al casei, gradinii sau al curtii. Ele lumineaza colturile intunecate, caile de acces, arhitectura exterioara a casei, si fac ca aspectul general al casei sa fie unul cald si primitor.

Cum alegem aplice exterior pentru casa

Aplica exterior trebuie sa indeplineasca anumite cerinte. Este important ca aceasta sa fie protejata impotriva apei si a rezelor UV. Protectia impotriva prafului si murdariei este de asemenea importanta. Pana la urma, nu vrei sa demontezi si sa cureti des aplicele exterior. Cand alegeti o aplica de exterior trebuie sa luati in considerare directia si zona pe care aceasta o va ilumina. Modelele cu orientare in sus, sau tip felinar sunt alegerea perfecta cand dorim sa sa evidentiem arhitectura cladirii.

Aplica exterior cu senzor de miscare

Aplica exterior cu senzor este deosebit de utila in zona de la intrare sau langa usa din fata. La noi gasesti si aplice exterior cu senzor de miscare ce se vor aprinde la orice miscare pe timpul noptii, oferind un plus de siguranta casei tale. Recomandam instalarea de aplice led exterior cu senzor pentru un cosum redus de energie.

Aplica exterior gri antracit, neagra sau alba?

Majoritatea culorilor fatadelor sunt deschise. Aplica exterior gri antracit sau cea alba se integreaza discret in imaginea de ansamblu. Daca alegi o lampa exterior neagra, creezi un contrast si faci designul punctul focal. Daca nu vrei să asortezi culoarea, alege lampa perete care se potriveste cu stilul tau. Poti alege si aplice exterior rustice sau moderne.

Comanda aplice exterior de la Decoliving

Pe Decoliving gasesti aplice exterior moderne intr-o varietate de forme si culori, realizate din materiale durabile, si sunt prevazute cu factor de protectie impotriva umiditatii IP 44 si a razelor UV.