Plafoniere

Plafonire de tavan pe decoliving.ro

Plafonierele reflecta o lumina uniforma in incaperea in care sunt instalate, decorand cu stil interiorul casei tale, si sunt absolut necesare in spatii mai mici precum holuri sau bai unde corpurile de iluminat care atarna mult de la tavan nu sunt chiar practice, dar nu numai. Plafonierele de tavan sunt deosebit de utile, deoarece ofera o iluminare ampla si uniforma in camera. Astfel, lampile de tavan pot fi folosite ca sursa principala de lumină. Ele pot contribui la crearea unei atmosfere primitoare luminand camera camera intr-un mod practic si eficient.

Plafonierele de tavan pentru iluminatul interior aduc nu numai multa lumina in camera, dar si un aspect foarte decorativ. Modelul abajurului joaca un rol foarte important in a face camera stilata. Alege deci o plafonire de tavan care se potriveste exact stilului de amenajare al camerei.

Plafoniere LED moderne - design si eficienta energetica

Pentru sufragerie, o plafonira LED moderna este o alegere buna pentru majoritatea. Stilul modern este considerat simplu si adaptabil. In plus, functii suplimentare, cum ar fi dimabilitatea si sursele de lumină LED sunt argumente bune care pledeaza pentru o astfel de alegere. Forma unei plafoniere moderne poate fi atat patrata, cat si rotunda. Dintre toate culorile posibile, plafoniera de tavan in negru este probabil cea mai cautata. Plafonierele negre sunt considerate a fi mai simple si mai elegante. Plafonirele de tavan moderne sunt foarte populare si in holuri, deoarece asigura un design ingrijit in zona de intrare.

Plafoniere living si hol

O plafoniera pentru sufragerie este, in general, mare pentru a ilumina intreaga suprafata adecvat. In living, precum si in hol, plafoniera poate fi combinata cu o lampa de podea, O lampa de tavan eleganta pentru sufragerie este adesea moderna, este dimabila si are surse de iluminat cu LED. Modelul poate prezenta atat forme drepte, cat si curbe. Plafonierele pentru hol sunt adesea alungite, pentru a se potrivi cu forma lunga a spatiului.

La Decoliving gasesti plafoniere moderne sau clasice absolut pe toate gusturile. Patrate, dreptunghiulare sau rotunde, cu becuri si spoturi la vedere sau ascunse, cu accente sclipitoare sau siraguri de cristale, sigur vei gasi o plafoniera pe gustul si buzunarul tau. Alege modelul preferat dintr-o varietate de plafoniere moderne si elegante si nu vei da gres!

Cum aleg plafoniera in functie de dimensiunea camerei?
   

Daca camera ta este mica, atunci si plafonira ar trebui să fie mica pentru a se armoniza, deoarece pare mai subtila si mai putin intruziva decat o lampa de tavan mare. In functie de cat de adanc sau inalt este spatiul, lampa de tavan ar trebui sa fie ingusta.

In cazul camerelor mai mici cu tavane inalte, o plafonira de tavan lunga si ingusta este cea mai buna alegere. Cand doresti sa cumperi plafoniere pentru camere inalte, plafonira de tavan poate fi mare pentru a asigura o iluminare adecvata in camera.

Dimensiunea si designul lampii ar trebui, totusi, sa se potriveasca cu restul camerei pentru ca imaginea de ansamblu sa fie armonioasa.