Seminee electrice

Daca te incanta ideea de semineu, dar nu vrei sa ai bataia de cap a taiatului si depozitatului de lemne, si nici miros de fum in casa, semineele electrice sunt alegerea ideala. Iar in ziua de azi sunt atat de realistice, incat nici nu iti mai dai seama de diferenta dintre un semineu electric si unul clasic cu foc.

Seminee electrice 3D

Semineele noastre electrice redau aspectul autentic al unui foc puternic. Efectul de ardere 3D, sunetele clasice de lemne care ard si culorile sunt reproduse cu acuratete. Cu ajutorul telecomenzii puteti seta intensitatea flacarii, pe langa temele de culoare dinamice.

Semineu electric pe colt sau incorporabil

La Decoliving ai de ales dintre modele deosebite, moderne sau cu aspect mai clasic, seminee pe colt, seminee incorporabile sau seminee electrice de perete. Semineele electrice incorporabile pot fi montate cu usurinta in mobilier, in perete sau in rigips.

Foloseste semineul electric pe tot parcursul anului

In zilele mai putin reci poti opta si doar pentru efectul de flacara, cand vrei sa te relaxezi in fata semineului fara a porni functia de incalzire, care constituie si unul dintre avantajele principale fata de un semineu clasic. Pe langa aspectul decorativ semineele electrice pot incalzi eficient si in siguranta camera, acestea beneficiind de mai multe trepte de putere si protectie la supraincalzire.

Alege modelul de semineu electric care sa se potriveasca perfect in livingul sau dormitorul tau si bucura-te de seri linistite in fata focului fara pericolul real al acestuia!

Intrebari frecvente despre seminee electrice:

Semineul electric este cald la atingere?
   


Chiar daca semineul electric poate sa produca si caldura suprafata semineului si sticla nu se vor incalzi.

Ce suprafata poate incalzi un semineu electric?
   

In functie de modelul ales semineul electric poate incalzi o incapere cu suprafata de pana la aproximativ 20 mp.

Poate fi folosit semineul electric fara incalzire?
   

Da. Semineele electrice au doua moduri de functionare: modul decorativ si modul de incalzire. Modul decorativ poate fi activat fara activarea modului de incalzire.

Cat curent electric consuma un semineu?
   

In modul de functionare decorativ un semineu consuma aproximativ 10W/ora (echivalentul unui bec led). Daca este activata si functia de incalzire consumul poate creste pana la 2KW/ora.