Seminee electrice

Afisare 1 - 12 din 342 produse

Daca te incanta ideea de semineu, dar nu vrei sa ai bataia de cap a taiatului si depozitatului de lemne, si nici miros de fum in casa, semineele electrice sunt alegerea ideala. Iar in ziua de azi sunt atat de realistice, incat nici nu iti mai dai seama de diferenta dintre un semineu electric si unul clasic cu foc.

La Decoliving ai de ales dintre modele deosebite de seminee electrice, moderne sau cu aspect mai clasic, de perete, pe colt, incorporabile sau cu cadru de sine statator, de o imitatie foarte convingatoare.

Pe langa aspectul decorativ, acestea redau si sunetele clasice de lemne arse pe foc, dar si incalzesc foarte puternic si eficient camera, beneficiind de mai multe trepte de caldura. Poti opta si doar pentru afisajul digital vara, cand vrei sa te relaxezi in fata semineului fara a porni functia de incalzire, care constituie si unul dintre avantajele principale fata de un semineu clasic.

Alege modelul de semineu electric care sa se potriveasca perfect in livingul sau dormitorul tau si bucura-te de seri linistite in fata focului fara pericolul real al acestuia!