Aeroterma Smart PTC Home FKF 54203, fixare pe perete, cu telecomanda

  • -10%
Aeroterma Smart PTC Home FKF 54203, fixare pe perete, cu telecomanda - 1
  • -10%
HOME by Somogyi
FKF 54203
  • Inaltime (mm): 185
  • Latime (mm): 120
  • Lungime (mm): 540
  • Instalare: Pe perete (conform instructiunilor)
Beneficii:
  • Livrare gratuita de la 500 de lei
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare
PRP: 438,99 lei
395,09 lei
Economisesti: -43,90 lei

Home FKF 54203 este o aeroterma electrica PTC Smart ce se poate controla de la distanta prin wifi (iOS 8.0 și Android 4.1 sau mai nou). Finisaj alb cu instalare pe perete si ventilator in 2 trepte de incalzire de 1000W si 2000W operabile prin intermediul telecomenzii sau a aplicatiei. Aeroterma electrica asigura un confort termic pe perioada rece. 

Cu ajutorul aplicației de pe smartphone puteți porni și opri aparatul, puteți seta valoarea termostatului, puteți verifica temperatura actuală a camerei, respectiv toate celelalte funcții setabile și de pe telecomandă vă sunt accesibile: puteți seta pe oricare zi a săptămânii sau orice combinație de zile ora și minutul la care aparatul să se pornească sau să se oprească, valoarea termostatului și alți parametrii pentru funcționare. În cazul unei pane de curent, la scoaterea de sub tensiunea de rețea sau la oprirea de la comutatorul principal, aparatul va uita ora exactă și ziua setată. La repornire, dacă există posibilitatea, aparatul se va reconecta automat la rețeaua WiFi setată anterior și va reseta ora exactă, respectiv continuă programul prestabilit din aplicație.

* PTC (Positive Temperature Coefficient – coeficient pozitiv de temperatură) este un semiconductor policristalin de ceramică, cu aliaj de bariu şi titan. Adevăratul avantaj al materialului este că dispune de capacitatea de autoreglare a temperaturii.Astfel nu necesită precauţii pentru o eventuală supraîncălzire, totodată fiind un aparat extrem de economic în privinţa consumului.

CARACTERISTICI ● aerotermă de perete PTC* cu ventilator, pentru încălzirea aerului din încăperi ● putere reglabilă (1000 / 2000 W) ● control și de la distanță prin aplicația gratuită pe smartphone ● moduri de funcționare: aer cald, fierbinte ● cuplare direcționare aer ● termostat încorporat ● protecție la supraîncălzire ● timer pornit/oprit de până la 24 ore ● program săptămânal ● ecran ascuns ● telecomandă

Date tehnice:

• alimentare 230V / 50 Hz
• 2 trepte de putere: 1000 / 2000 W
• clasa de protecție IP: IP20
• dimensiuni: 54 x 12 x 18,5 cm

Materiale utilizate
plastic
Inaltime (mm)
185
Latime (mm)
120
Lungime (mm)
540
Tensiunea de alimentare
230 V~ / 50 Hz
Certificări
CE
Functii
temporizator oprire
Telecomanda inclusa
da
Paleta culoare
alb
Greutate neta (kg)
2.4
Instalare
Pe perete (conform instructiunilor)
Putere trepte de încălzire
1000 W / 2000 W
Ventilare
Da
Programare
program saptamanal / senzor geam deschis
Nivel de zgomot
56 dB(A)
Termostat
Da
Marca produs
Home
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Aeroterma electrica

Specific References