Baterie bucatarie Schock SC-510 Moonstone Cristalite

  • -2%
  • Stoc epuizat
Baterie bucatarie Schock SC-510 Moonstone Cristalite - 1
  • -2%
  • Stoc epuizat
SCHOCK Germany
554000MOON
6426282108038
  • Inaltime (mm): 227
  • Lungime (mm): 197
  • Inclus in pachet de livrare: Furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Stoc epuizat
PRP: 1.199,00 lei
1.175,02 lei
Economisesti: -23,98 lei

Must-have accessories

Baterie bucatarie SCHOCK SC-510 Moonstone Cristalite, este o baterie de calitate GERMANA superioara, cu design modern in finisaj MoonstoneDesign exclusiv, rafinament tehnologic si potrivire pentru scopuri diverse precum gatitul sau spalatul sunt calitati incontestabile care transforma gama de modele SC-510 in tot v-ati fi putut dori vreodata. In plus, bateriile acestei colectii se remarca la nivel vizual prin baza cu contur usor conic imbracata intr-un manson CRISTALITE ultra-rezistent la socuri mecanice sau zgarieturi, care faciliteaza si eforturile de curatare si intretinere prin proprietati anti-aderente. Acest manson catifelat confera caldura si confort suplimentare bucatariei, fie aceasta in inima metropolei sau in calmul rustic al unei cabane la tara. Fiind inspirate din natura, arhitectura si lumea fermecatoare a modei, modelele acestei colectii noi respecta cele mai inalte standarde estetice, in timp ce in combinatie cu chiuvetele SCHOCK acestea creeaza nu numai unitate remarcabila la nivel optic, ci si cuplul suprem in materie de stil si caracter practic.

Designul inovativ SCHOCK face ca bateria sa se poata roti la 36, iar regulator brevetat si sistemul inteligent de scurgere tip cascada previn depunerile de calcar. Capul bateriei, este prevazut cu disc cartus ceramic, care se poate inlocui fara efort prin inlaturarea partii de sus a bateriei iar dusului extractabil va va usura utilizarea.

Moonstone: CRISTAL­ITE PLUS® completeaza gama de culori SCHOCK cu o nuanta calda de bej, inrudita cu Crema, din aceeasi serie. Conform denumirii, Moonstone s-a inspirat din peisajul stancos al lunii. Cu toate acestea, chiuvetele CRISTAL­ITE PLUS® din aceasta gama se potrivesc perfect cu multiple materiale de aici, de pe pamant. Structura fina a materialului faciliteaza curatarea. 

Pachetul de livrare include furtunuri de legatura flexibile de 350 mm si piulita de 3⁄8" si placa de stabilitate pentru montare deosebit de usoara si sigura. Gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

Acest model de baterie se potriveste perfect cu chiuvetele pentru bucatarie SCHOCK din CRISTALITE®, identice în culoare și material high-end.

Materiale utilizate
Cristalite
Inaltime (mm)
227
Lungime (mm)
197
Paleta culoare
Bej (Moonstone)
Dimensiune baterie: H x L; H scurgere (mm)
227 x 197; 170
Cap baterie
Fix
Cartus
Disc ceramic
Raza de lucru
360°
Greutate neta (kg)
2
Inclus in pachet de livrare
Furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Baterie bucatarie

Specific References