Cabina dus Walk-In SanSwiss Cadura CAW2 120 x H200 cm, cu usa culisanta

  • -30%
Cabina dus Walk-In SanSwiss Cadura CAW2 120 x H200 cm, cu usa culisanta - 1
  • -30%
SanSwiss
CAW2G1205007
  • Inaltime (mm): 2000
  • Lungime (mm): 1200
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
Livrare gratuita in: 2-4 zile lucratoare
PRP: 3.814,25 lei
2.669,97 lei
Economisesti: -1.144,27 lei

Cabina dus Walk-In SanSwiss Cadura CAW2 120 x H200 cm, cu usa culisanta confera bailor un aspect distinct. Eleganta si moderna deopotriva, practica si usor de ingrijit o face ideala in utilizarea zilnica. Sticla securizata de 6 mm este tratata anticalcar cu stratul Aquaperle care reduce depunerile de murdarie si calcar, deoarece apa se prelinge sub forma de picaturi, nu plan pe suprafata sticlei. La o ingrijire adecvata si utilizare normala, stratul protector Aquaperle rezista in timp, mai multi ani. Aceasta este alcatuita din doua parti, o usa culisanta cu inchidere soft close si o parte fixa. Montarea cabinei pe perete necesita gaurire, ea fiind reglata printr-un surub, iar in cazul unui perete denivelat aceasta se poate realiza prin compensare de pana la 15 mm. Latimea este de 1200 mm, inaltimea de 2000 mm si impreuna cu bara stabilizatoare cu dimensiunile de 2024. Usile au ca accesorii manere cromate cu forma dreptunghiulara.

Produsele SanSwiss îndeplinesc cele mai înalte standarde de tehnologie, funcționalitate, confort și design. Respectarea consecventă a calității produselor este monitorizată in cadrul procedurilor regulate de inspectie si testare. Selectia de materiale de înaltă calitate, manopera meticuloasa în procesele moderne de producție precum si o dezvoltare consecventă asigură nivelul inalt de calitate recunoscut al tuturor produselor SanSwiss.

Produsele SanSwiss sunt conforme cu standardele ridicate ale normelor europene in vigoare. Toate cabinele de dus SanSwiss sunt fabricate din sticlă securizată și indeplinesc cerințele normativului european EN 12150-1:2000.

Caracteristici generale:

Dimensiune - 1200 x 2000 mm (LxH)
Culoare profil - crom lucios
Grosime sticla securizata - 6 mm
Sticla securizata transparenta acoperita cu strat de protectie anti-calcar Aquaperle

Materiale utilizate
sticla securizata/aluminiu
Culoare montatura (baza)
crom
Inaltime (mm)
2000
Lungime (mm)
1200
Proprietati
Sticla securizata; Acoperire cu strat de protectie anti-calcar Aquaperle
Grosime sticla (mm)
6
Marca produs
SanSwiss
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Cabina dus

Specific References