Convector electric Premium ADAX FAMN H12 KDT, 1200W, Eficient si Econom cu Termostat Digital

Convector electric Premium ADAX FAMN H12 KDT, 1200W, Eficient si Econom cu Termostat Digital - 1
Adax
A440035
  • Inaltime (mm): 330
  • Latime (mm): 91
  • Lungime (mm): 984
  • Putere MAX (W): 1200
  • Instalare: Pe perete (conform instructiunilor)
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
1.104,00 lei

Încălzitoare de nouă generație ADAX FAMN cu termostat digital - panoul de încălzire pe care îl veți îndrăgi de la prima vedere. Un încălzitor modern de designer, un produs nou bazat pe succesul celui mai popular model din Scandinavia. ADAX FAMN este noul nostru încălzitor, creat special pentru căldură de înaltă calitate, indiferent de poziție. ADAX FAMN emite căldură din partea de sus in față și vine într-o culoare albă atractivă pentru a se potrivi în interiorul casei tale.

Clasa de protectie a incalzitorului IP24 (rezistenta la stropire), astfel incat acestea pot fi instalate atat in spatii obisnuite casnice sau comerciale, cat si in spatii umede precum baie si spalatorie.

Performanța optimă poate fi atinsă prin montarea panoului la 5 - 10 cm deasupra podelei, sub ferestre.  Astfel, se formează o ”perdea termică” între sticla rece a geamului și aerul  încălzit din încăpere, datorită căreia se creează o temperatură uniformă reglată prin termostat.

Termostatul digital încorporat permite încălzirea spațiilor atunci când este necesar și reducerea temperaturii camerei pe timp de noapte și zi, când dormiți sau nu acasă. Termostatul menține temperatura precisă, ceea ce este o condiție esențială pentru confort și economisirea energiei. Afișajul LCD iluminat arată ce temperatură este menținută în cameră.

Putere: 1200W
Dimensiune: inaltime 330mm Lungime 984 mm, Adancime 91 mm.
Spațiu aerian încălzit:36 mc
Suprafața de bază încălzită: 13 mp
Eficient energetic. CONSUM DE CURENT (A) - 5,2 A
Domeniul de temperatură al termostatului: 5 - 35°C.
Garantie: 5 ani

Ușor de instalat cu un suport de perete detașabil, nu arde praful și oxigenul. Se livreaza cu cablu si priza. Cu cutie de conectare pentru instalare fixă ​​și 400 V poate fi furnizat doar la cerere.

AVANTAJE ADAX:
Temperatura confortabila in incinta
Temperatură confortabilă în timpul de care aveți nevoie și temperatură economică atunci spațiile nu sunt utilizate
Economie de energie, eficiență și încălzire eficientă a instalațiilor
Compact - nu ocupă mult spațiu
Ușor de instalat
Nu necesita intretinere
Nu arde oxigenul și praful
Incalzire rapida si eficienta
Reduceri programabile de temperatură zi și noapte
Modul de protecție împotriva înghețului
Protejat împotriva supraîncălzirii
Sigur de utilizat
Prietenos cu mediul
Design modern
Silentios
Produs in Europa
Certificare completa NEMCO.

ADAX FAMN. Design norvegian si calitate din 1948.

ADAX FAMN combină tehnologia de încălzire de ultimă generație cu designul minimalist norvegian. ADAX FAMN este un aparat de încălzire construit cu produse electronice de cea mai bună calitate, rezultând unul dintre cele mai elegante încălzitoare disponibile. ADAX, producător de produse de încălzire din 1949, este specializat în încălzire electrică de înaltă calitate, eficientă din punct de vedere energetic și subțire. Toate încălzitoarele electrice ADAX sunt fabricate în Europa la cele mai înalte standarde de calitate pentru care se oferă o garanție intrinsecă de 5 ani, acoperind caroseria și dispozitivele electronice. 

ADAX FAMN se remarcă din mulțime, cu un design minimalist și opțiuni de culoare exclusive. Profilul subțire al încălzitorului este discret în cameră, îmbinându-se cu interioarele tradiționale și contemporane.

SMART, ZONES

Acest încălzitor cu convector oferă căldură instantanee pentru un timp de încălzire rapidă în cameră. Cu avantajul suplimentar de a fi mult mai controlabil decât radiatoarele umplute cu ulei. Făcând Adax FAMN soluția de încălzire elegantă, modernă și eficientă din punct de vedere energetic. ADAX folosește convecția naturală pentru a circula aerul cald produs în cameră. Eliminarea necesității unui ventilator. Astfel, încălzitorul funcționează în tăcere și nu produce aer turbulent. Elementul de încălzire cu aripioare X ADAX asigură un transfer de căldură extraordinar și nu creează senzația de aer uscat asociat cu alte încălzitoare. Vă permite să vă relaxați și să vă bucurați de căldura reconfortantă produsă.

Gradul de protecție împotriva stropirii IPx4 al încălzitorului este sigur pentru utilizarea în baie și în camere umede și potrivit pentru băi. (În Zona 1 și mai sus, vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți sigur în ce zonă de baie doriți să instalați încălzitorul.)

Simplu, ușor de instalat

Încălzitorul vine cu o consolă de perete „H” robustă și mufă turnată, de asemenea livrată este un kit de montare pe perete, șablon și instrucțiuni, ceea ce face instalarea încălzitorului cât mai simplă posibil. 

O priză este deja montată pe încălzitor. Cu toate acestea, dacă doriți să conectați încălzitorul, ștecherul poate fi tăiat fără a afecta garanția.

Acest încălzitor este compatibil cu suporturile portabile ADAX. Ideal pentru a lua încălzitorul din cameră în cameră. Consultați magazinul de accesorii pentru mai multe detalii.

Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să nu ezitați să contactați una dintre echipele noastre!

Profilul subțire al ADAX FAMN păstrează încălzitorul discret, ținându-l strâns de perete.


Temporizator inteligent 24 de ore / 7 zile. Pur și simplu setați temperaturile și orele la care doriți camera dvs. și relaxați-vă.

Cu APP, blocați complet încălzitorul și împiedicați manipularea comenzilor. Ideal dacă încălzitorul este situat în spații publice sau în jurul copiilor.


Dacă aveți mai multe încălzitoare într-o cameră, grupați-le împreună. Acest lucru face ca controlul diferitelor zone ale casei dvs. să fie clar și simplu.

Complet conform cu reglementările LOT20 de proiectare ecologică. Cu funcții de economisire a energiei, cum ar fi pornirea adaptivă, detectarea ferestrelor deschise, temporizatorul, termostatul precis și controlul distanței.





Materiale utilizate
metal
Inaltime (mm)
330
Latime (mm)
91
Lungime (mm)
984
Putere MAX (W)
1200
Tensiunea de alimentare
230 V~ / 50 Hz
Certificări
CE
Functii
temporizator oprire
Factor de protectie
IP24C
Paleta culoare
alb
Instalare
Pe perete (conform instructiunilor)
Ventilare
Da
Programare
program saptamanal / reglare pornire adaptiva
Incalzire/Suprafata incalzibila (m²)
13
Termostat
Da
Volum incalzibil (m3)
36
Marca produs
Adax Norvegia
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Convector electric

Specific References