Brand Exista 26 branduri

Oferte personalizate

  • Ti-ai cumparat caminul mult visat sau te-ai decis sa-ti redecorezi spatiul si esti in cautarea corpurilor de iluminat ?
  • Esti un profesionist si ai nevoie de surse de iluminat pentru echiparea unui ansamblu rezidential, a unui hotel, motel, pensiuni sau a unei sali de evenimente ?
  • Vrei sa descoperi care sunt tendintele si ai nevoie de suport tehnic in alegerea produselor potrivite ?
  • Intetionezi sa achizitionezi de la noi produse de minimum 1000 lei?

Daca ai raspuns pozitiv la întrebările de mai sus inseamnă ca ai ajuns unde trebuie.

Arunca o privire pe cataloagele pe care ti le-am pus la dispozitie, noteaza denumirea si codurile produselor care te intereseaza si trimite-ne un email cu cantitatea necesara pe adresa office@decoliving.ro sau scrie-ne informatiile intr-un mesaj clasic ori pe WhatsApp.
Echipa Decoliving te va contacta pentru suport si iti va transmite o ofera personalizata care sa iti garanteze ca ai cele mai bune preturi!

Decoliving da viata casei tale !

Cu un trecut de 24 de ani, marca Rabalux acorda o importanta majora asigurarii calitatii. Corpurile de iluminat Rabalux se conformeaza pe deplin normelor cuprinse in standardele aplicabile ale UE (EN 60598), fapt atestat si prin simbolul CE inscriptionat pe ambalaje. Corpurile de iluminat Rabalux sunt destinate utilizarii de catre publicul larg, reprezentand raportul optim dintre calitate si pret.

Eglo este unul dintre cei mai mari producatori de corpuri si surse de iluminat, cu reprezentante pe toate continentele.

Din anul 1918 fabrica de la Viena, a producatorului de corpuri de iluminat Kolarz a cucerit lumea intreaga garantand frumusetea si fiabilitatea produselor sale. Produsele Kolarz sunt printre cele mai respectate nume de pe piata globala a produselor de iluminat, fiind realizate hand made din materiale nobile (cristale Swarovski, sticla de Murano, aur 24 de carate, argint, crom sau alama) de inalta calitate intr-un mod care sa reflecte personalitatea celor care isi doresc astfel de corpuri de iluminat. Fiecare corp de iluminat Kolarz este un unicat de cea mai buna calitate, realizat de catre minti creative si de catre maini grijulii.

Ideal Lux este un producator de corpuri de iluminat cu bazele companiei in Venetia Italia, un centru renumit pentru designul corpurilor de iluminat. Ideal Lux ofera peste 1500 de corpuri de iluminat, potrivite atat pentru interiorul casei cat si pentru zona de office.

LIVOLO este cunoscut in intreaga lume ca fiind un lider pe piata dispozitivelor inteligente pentru casa care include intrerupatoare si prize electrice.

Vezi produsele disponibile online

Produsele disponibile sub umbrela acestui brand sunt tablouri pe panza pictate manual, perdele si draperii, produse ready made, articole bedding (perne, pilote, cearceafuri elastice). Brandul Mendola se adreseaza persoanelor care au nevoide de solutii rapide si nu doresc sa faca rabat de la calitate si aspect.

Vezi produsele disponibile online

Minet Conf este o companie romaneasca fondata in anul 2001 fiind unul dintre cei mai mari producatori pe segmentul confectiilor textile pentru casa din Romania. Principalul obiectiv al companiei este satisfactia clientilor. Minet Conf acopera o gama larga de produse finite: pilote, perne, saltele de burete sau cu memorie precum si huse de protectie pentru saltele.Vezi produsele disponibile online

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK.