Multimetru digital de masurare energie electrica SMA 19 cu ecran LCD

  • -10%
Multimetru digital de masurare energie electrica SMA 19 cu ecran LCD - 1
  • -10%
HOME by Somogyi
SMA 19-SO
  • Inaltime (mm): 204
  • Latime (mm): 57
  • Lungime (mm): 93
Beneficii:
  • Livrare gratuita de la 500 de lei
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
Termen de livrare: 1-2 zile lucratoare
PRP: 239,00 lei
215,10 lei
Economisesti: -23,90 lei
PROMMultimetru digital de masurare energie electrica SMA 19 cu ecran LCD a fost proiectat să fie conform cu cererile de siguranță a standardului EN 61010-1. Este conform cu categoria de măsurare 600 V CAT IV, 1000V CATIII, respectiv cu solicitările gradului 2 de poluare. Înainte de utilizarea produsului citiți instrucțiunile de utilizare și de siguranță din prezentul manual. CAT IV: măsurători la surse de alimentare de tensiune joasă. De ex.: contoare, tablouri de siguranță, dispozitive primare de protecție la supratensiune. CAT III: măsurători în clădiri, zone operaționale. De ex.: echipamente fixe, tablou de distribuție, cablaje, șină de colectare cabluri, comutator, panou de protecție la suprasarcină etc..
Caracteristicile principale:
Caracteristici Detalii
tensiune continuă 600 mV / 6 V / 60 V / 600 V / 1000 V
tensiune alternativă 6 V / 60 V / 600 V / 750 V
curent continuu 60 µA / 600 µA / 6 mA / 60mA / 600 mA / 10 A
curent alternativ 60 µA / 600 µA / 6 mA / 60mA / 600 mA / 10 A
rezistenţă 600 Ω / 6 KΩ / 60 KΩ / 600 KΩ / 6 MΩ / 60 MΩ
capacitate 6 nF / 60 nF / 600 nF / 6µF / 60 µF / 600 µF / 60 mF / 100 mF
frecvenţă 9.999 Hz - 9.999 MHz
temperatură -20 °C - 1000 °C
ecran digital
contor afişaj 6000
verificare diodă da
verificare întrerupere da
măsurare tranzistori da
modificare automată a limitelor de măsurare da
lumină de fundal da
categorie de măsurare CAT IV 600 V, CAT III 1000 V
accesorii cablu de masurare inclus
dimensiuni 204 x 93 x 57 mm

Căutare fază fără atingere (NCV): Rotiți selectorul în poziția „NCV”. Dacă atingeți partea frontală a multimetrului (pe fig. poz. 1.) de conductor, semnalul luminos (pe fig. poz. 2) și sonor al multimetrului se vor porni. Observație: Nu vă bazați strict pe echipament, deoarece tensiunea periculoasă poate fi prezentă în conductor și fără semnale. Sesizarea depinde de

Măsurare tensiune continuă ( V) Conectați cablul de măsurare roșu în soclul indicat de manualul de utilizare iar cel negru în soclul “COM”. Rotiți selectorul în poziția de funcție tensiune continuă. Conectați cablurile de măsurare de circuitul selectat. Observație: poate interveni afișarea instabilă, în principal în limita de măsurare de 400 mV, dacă cablul de măsurare nu este conectat de circuit.

Măsurare tensiune alternativă (~V) Conectați cablul de măsurare roșu în soclul indicat de manualul de utilizare iar cel negru în soclul “COM”. Rotiți selectorul în poziția de funcție tensiune continuă. Conectați cablurile de măsurare de circuitul selectat. Observație: poate interveni afișarea instabilă, în principal în limita de măsurare de 400 mV, dacă cablul de măsurare nu este conectat de circuit.

Măsurare curent continuu (µA , mA , 10 A ) Conectați cablul de măsurare negru în soclul “COM”. Conectați cablul roșu în funcție de valorile ce urmează a fi măsurate și rotiți selectorul conform indicatiilor din manualul de utilizare.

Măsurare curent alternativ (µA , mA , 10 A ) Conectați cablul de măsurare negru în soclul “COM”. Conectați cablul roșu în funcție de valorile ce urmează a fi măsurate și rotiți selectorul conform indicatiilor din manualul de utilizare.

MĂSURARE CAPACITATE: ( ) Conectați cablul de măsurare roșu în soclul , iar cel negru în soclul “COM”. Rotiți selectorul în poziția . Atingeți cablul de măsurare de circuitul pe care vreți să-l verificați. În cazul în care circuitul este conectat de o sursă de alimentare, opriți sursa de curent și detensionați condensatorii înainte de a efectua măsurătoarea. Observație: măsurarea capacității funcționează doar dacă limita de măsurare este automată. La măsurare să aveți în vedere faptul, că multimetrul va avea nevoie de un timp cu atât mai mult, cu cât capacitatea măsurată (µF) este mai mare.

MĂSURARE FRECVENȚĂ Conectați cablul de măsurare roșu în soclul indicat de manualul de utilizare, iar cel negru în soclul “COM”. Rotiți selectorul în poziția de funcție „Hz%”. Prin apăsarea butonului „Hz%” setați funcția de frecvență (Hz). Conectați cablul de măsurare de circuitul pe care doriți să-l măsurați. Observație: măsurarea frecvenței funcționează doar cu schimbarea automată a limitelor de măsurare. Nu depășiți valoarea tensiunii de intrare, pentru că riscați defectarea aparatului!

MĂSURARE REZISTENȚĂ (Ω) Conectați cablul de măsurare roșu în soclul indicat de manualul de utilizare iar cel negru în soclul “COM” (cablul roșu are polaritatea „+”). Rotiți selectorul în poziția Ω. În cazul în care circuitul este conectat de o sursă de alimentare, opriți sursa de curent și detensionați condensatorii înainte de a efectua măsurătoarea.

MĂSURARE FACTOR DE SCHIMBARE Conectați cablul de măsurare roșu în soclul indicat de manualul de utilizare, iar cel negru în soclul “COM”. Rotiți selectorul în poziția „Hz%”. Setați funcția de factor de schimbare (%) prin apăsarea butonului „Hz%”. Atingeți cablul de măsurare de circuitul pe care vreți să-l verificați. Observație: nu depășiți valoarea tensiunii de intrare, pentru că puteți defecta aparatul!

MĂSURARE TEMPERATURĂ (TEMP) Conectați cablul de măsurare roșu de la sonda de temperatură în soclul indicat de manualul de utilizare , iar cel negru în soclul “COM”. Rotiți selectorul în poziția „TEMP”. După stabilizarea măsurătorii citiți valoarea de pe ecran. Atenție! Sonda de temperatură tip K poate fi utilizată la măsurători continue până la max. 300°C.

Inaltime (mm)
204
Latime (mm)
57
Lungime (mm)
93
Certificări
CE
Paleta culoare
orange
Marca produs
Home
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Multimetru digital

Specific References