Saltea Optimax Memory - SOMNart, 160x200 cm, cu husa matlasata

Saltea Optimax Memory - SOMNart, 160x200 cm, cu husa matlasata - 1
Minet Conf
SALTEA.OPTI.MY.160X200.02
8029000041099
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
1.074,07 lei

Salteaua Optimax Memory este un produs de calitate superioara creat pentru un somn linistit si pentru un confort sporit. Stratul de bază realizat din spumă poliuretanică combină cu succes elasticitatea și durabilitatea pentru a asigura suport corect pentru coloana vertebrală pe toată durata somnului.

Salteaua Optimax Memory ajută la reducerea tensiunii asupra articulaţiilor și asigură o bună circulaţie a sângelui. Spuma memory de 3 cm se adaptează formei corpului oferind un suport anatomic ideal pentru toate poziţiile de dormit.

Materialul husei este realizat dintr-un tricot de calitate, plăcut la atingere și este matlasat pentru un plus de confort. Cele două feţe ale husei se detașează cu fermoar, pentru a putea fi spălate separat, mai ușor. Sistemul lateral de aerisire reduce coeficientul de umiditate din saltea și oferă o senzaţie de răcoare.

Caracteristicile saltelei Optimax Memory - SOMNart

  1. Dimensiune 160x200 cm.
  2. Înălţime totală saltea: 20 cm (toleranţă +/- 1 cm).
  3. Strat de spumă cu memorie pentru un plus de confort.
  4. Suport ortopedic recomandat pentru odihnă sănătoasă.
  5. Rezistenţa optimă pentru o susţinere ideală a corpului.
  6. Husă lavabilă la 40 de grade.
  7. Cele două feţe ale husei se detașează cu fermoar, pentru a putea fi spălate separat, mai ușor
  8. Husa matlasată pentru un confort superior.
  9. Plasa 3D pe lateralele saltelei, de jur împrejur, pentru o mai bună ventilare.
  10. Mânere laterale pentru manipulare ușoara.

Compoziţie husă: Feţe tricot 100% poliester, vată 100% poliester de grosimi diferite pentru cele două fețe, inserţie 100% polipropilenă.

Compoziţie miez: 3 cm spumă elastică memory, densitate 50 Kg/m, 15 cm spumă elastică din poliuretan „Blue Foam” de calitate superioară, densitate 23 Kg/m .

Produs in Romania.

6 ani garantie. 

Cum alegi salteaua potrivita ?

O saltea de calitate trebuie să ofere un suport adecvat corpului pentru a preveni apariţia durerilor de spate, din zona gâtului, a șoldurilor sau a tensiunii asupra întregului corp. În funcţie de greutatea corpului și poziţia obișnuită de somn este bine să alegi salteaua care ţi se potrivește cel mai bine. În general, pentru persoanele care preferă să doarmă pe o parte sunt recomandate saltele tip memory cu un grad de fermitate mediu, în timp ce persoanelor care dorm pe spate sau pe burtă li se potrivesc mai bine saltele cu un grad de fermitate mai ridicat. Saltelele Somnart sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, alese cu grijă pentru a răspunde necesităţilor tale specifice. Miezul saltelelor Somnart conţine cel mai bun tip de materialele ce se ajustează corpului dumneavoastră în timpul somnului.

Materiale utilizate
Spuma poliuretanica
Certificări
ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
Dimensiuni (cm)
160x200
Proprietati
antialergica si antibacteriana
Tip produs
Saltea cu memorie

Specific References