Saltea Premium ARMONIA DUAL 12 MAGNIFLEX, fermitate medie/tare, inaltime 30 cm, 90x200 cm

  • -759,00 lei
Saltea Premium ARMONIA DUAL 12 MAGNIFLEX, fermitate medie/tare, inaltime 30 cm, 90x200 cm - 1
  • -759,00 lei
Magniflex
Armonia12-90
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Ultimele produse in stoc
PRP: 7.059,00 lei
6.300,00 lei
Economisesti: 759,00 lei

Armonia Dual 12 Magniflex - Mai mult decat un somn perfect. Racoritor. Termoregulator anatomic 3 niveluri diferite de confort. Topper

Armonia Dual 12 Magniflex, parte a colecției Armonia, este o saltea premium cconfecționată dintr-o combinație inovatoare de spumă cu memorie și spumă gel. Tehnologia Dual Core oferă posibilitatea de a alege două fermități diferite într-o singură saltea - pentru confortul individual al fiecărui partener. Saltelele Magnigel, ofera o senzatie de prospetime inegalabila, datorita spumei inovatoare si respirabile Magnigel Foam, care favorizeaza circulatia aerului si mentine un microclimat constant intre corp si saltea. Confort excepțional și un suport moale la 30 cm înălțime.

Armonia Dual 12 oferă nenumărate opțiuni pentru a vă personaliza nivelul de confort pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale. Pur și simplu înlocuiți capacul interior și veți avea instantaneu un alt nivel de confort. Topperurile sunt disponibile în următoarele materiale: Magnigel, Memoform, Latex și Elioform.

 COLECTIE: Armonia.

 MATERIALE: Fibră super moale, Memoform, Spumă Magnigel, Magnifoam Eliosoft, Magnifoam Elioform, Latex.

CERTIFICARE: MADE IN ITALY, OEKO-TEX ® CLASS I

Gama de certificări emise produselor Magniflex de către cele mai înalte asociații din industrie și institute specializate.

BENEFICII: Racoritor, Confortabil, Termo-reglator, Confort suplimentar, Respirabil

• Reglator de temperatură, menține temperatura corpului constantă pe tot parcursul nopții.
• Confort suplimentar, oferă un plus de moliciune și conturare întregului corp.
• Respirabil, nivel crescut de flux de aer.
• Învăluitor, îmbrățișat și drăgălaș.
• Stretching System, vă decomprimă coloana vertebrală în timp ce crește spațiul dintre vertebre.
• Sistem patentat, un sistem creat, testat și patentat de Magniflex.
• Racor, ofera o senzatie de racorire corpului toata noaptea.

NIVEL DE CONFORT: Fermitate Mediu / Mediu Tare

Nivelul de confort asociat salteleI poate fi descris ca confortabil, dar de susținere.

INALTIME SALTEA: 30 cm

NIVELUL DE SUPORT: Mediu

Suportul oferit de această saltea permite spatelui să mențină o postură corectă pentru un sprijin echilibrat..

COMPOZITIA STRATURILOR SALTELE

A. HUSA

Materialul termoregulator Outlast® creează microclimatul perfect pe tot parcursul nopții. Fibra de vascoza, prezenta in husa, o face mai moale la atingere. Husa de saltea este, de asemenea, ușor de îndepărtat și de curățat uscat.

Derivata din celuloza, vascoza este o fibra moale high-tech cu o textura matasoasa, foarte placuta la atingere. Are o capacitate excelentă de a disipa umezeala, încurajând transpirația saltelelor și pernelor.

OUTLAST® este o țesătură termoreglatoare care a fost aplicată inițial pe costumele spațiale ale astronauților. Tehnologia inclusă în interior folosește materiale cu schimbare de fază. Adică în interior sunt milioane de sfere realizate cu o ceară specială care se topește la o temperatură de 36 de grade. De îndată ce temperatura corpului începe să crească, tehnologia intră în acțiune, absorbind excesul de căldură. Când temperatura începe să scadă, bilele din interiorul materialului încep să se consolideze și eliberează căldura acumulată. Astfel, temperatura ideală rămâne constantă și crește regularitatea somnului tău.

B. CAPTUSEALA

Captuseala din Memoform se adapteaza perfect formei corpului, oferind o senzatie placuta de lejeritate si relaxare. Fibra Super Soft oferă o senzație remarcabilă de bunăstare, îmbunătățindu-ți percepția de confort în timp ce dormi.

Memoform este cel mai anatomic dintre toate materialele pe care le folosim în producție și este conceput pentru a reacționa la greutatea corpului și pentru a se adapta perfect oricărui tip de construcție. Această caracteristică generează o senzație plăcută de ușurință și ușurință în timp ce o persoană doarme și ajută coloana vertebrală să se relaxeze.

Fibra Super Soft se mândrește cu calități excepționale de moliciune și respirabilitate. Compoziția sa specială oferă o senzație de bunăstare excepțională și îmbunătățește percepția de confort în timpul somnului. Aceasta fibra garanteaza un sprijin delicat si invaluitor intregului corp. De parcă ar fi fost îmbrățișat ușor.

C. STRAT DE CONFORT

Topperurile sunt disponibile în 3 materiale diferite, iar confortul poate fi personalizat pentru a satisface nevoile individuale ale cuplului. Memoform, anatomic și confortabil, Magnigel, respirabil și răcoros, și Latex, care oferă confort și un sprijin ergonomic.

Memoform este cel mai anatomic dintre toate materialele pe care le folosim în producție și este conceput pentru a reacționa la greutatea corpului și pentru a se adapta perfect oricărui tip de construcție. Această caracteristică generează o senzație plăcută de ușurință și ușurință în timp ce o persoană doarme și ajută coloana vertebrală să se relaxeze.

Magnigel Foam este evoluția gelului de prima generație, creat în laboratoarele Magniflex după ani de cercetare și teste specifice. Este cel mai respirabil și flexibil material de pe piață. Densitatea sa mare o face extraordinar de moale și confortabilă, asigurând un sprijin perfect pentru întregul corp. Spuma Magnigel oferă saltelei o senzație de prospețime și moliciune, făcându-vă să vă simțiți ca și cum ați fi întins pe un nor.

D. STRAT DE BAZA

Straturile mijlocii care au tehnologia noastră patentată Dual Core sunt realizate din Eliosoft (10 cm) și Elioform (10 cm) cu designul lor în formă de undă și au fost create pentru a oferi două tipuri diferite de sprijin optim pentru spate. Primul este destinat celor care preferă un tip de confort mai moale, în timp ce al doilea oferă un tip de susținere mai ferm.

Magnifoam are o structură micro-celulară de înaltă densitate. Oferă susținere optimă, elasticitate și respirabilitate. Datorită compoziției sale moleculare diferite, este disponibil în două versiuni: Magnifoam Eliosoft, care este mai moale, și Magnifoam Elioform, care este mai rigid, pentru a satisface nevoia fiecărui client când vine vorba de calitatea somnului.

Magniflex este un producător de top pe piața europeană a saltelelor, cu standarde înalte de calitate ce creaza saltele excepționale de mai bine de 60 de anui ce pot fi ridicate la rang de artă. Filosofia Magniflex se bazează pe patru valori cheie: excelența în odihnă, importanța bunăstării, impulsul inovației și protecția mediului. Fiecare dintre aceste elemente ajută la realizarea unui singur vis: oferirea de odihnă care nu este doar confortabilă, dar îmbunătățește calitatea generală a vieții, care este în echilibru cu mediul comun.

Produsele din gama Magniflex sunt fabricate cu măiestrie în fabrica din Prato, Italia, folosind materiale de înaltă calitate, provenite din surse sustenabile. Datorită eforturilor constante pentru dezvoltare și inovație, și dorința de a oferi un somn și un confort mai bun pentru clienți, produsele Magniflex urmăresc cele mai noi tendințe din domeniu. Testele, cercetările și noile dezvoltări, pentru care s-au obținut brevete și certificate, permit mărcii să ofere o garanție incomparabilă, de lungă durată.

Dimensiuni (cm)
90x200
Duritate/Fermitate
Medie/Tare
Proprietati
antialergica si antibacteriana
Marca produs
Magniflex Italia
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Saltea cu spuma

Specific References