Termostat Smart - HONEYWELL LYRIC T6R WiFi, conexiune fara fir, negru

Termostat Smart - HONEYWELL LYRIC T6R WiFi, conexiune fara fir, negru - 1
HOME by Somogyi
Y6H910RW4055
5025121380652
  • Inaltime (mm): 110
  • Latime (mm): 70
  • Lungime (mm): 103
  • Instalare: Pe perete (conform instructiunilor)
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 3-5 zile lucratoare
1.249,00 lei

Termostatul Smart HONEYWELL LYRIC T6R este un termostat inovator fara fir si gateway WiFi incorporat care se conecteaza wireless la router si la modulul receptor. Receptorul se conecteaza la echipamentul pe care vrem sa il controlam atit cu semnal on/off cat si Open Therm. Este ideal pentru  controlul temperaturii in instalatiile de incalzire din vile sau apartamente, iar persoanele care vor sa inlocuiasca un alt termostat sunt binevenite deoarece Smart HONEYWELL LYRIC T6 este capabil sa functioneze cu toate tipurile de centrale termice cu protocolul OpenTherm (modulant).

Termostatul se adapteaza la programul dumneavoastra, va ajuta sa economisiti energie si va face locuinta mai inteligenta putand avea controlul asupra utilitatilor locuintei, de oriunde v-ati afla. Utilizarea este simpla avand o interfata cu ecran tactil care va permite sa programati sa modificati si sa revizuiti mai usor temperatura setata.

Sistemul poate functiona prin setare directa pe termostat sau prin conectare WiFi la internet. Aplicatia gratuita Honeywell poate fi descarcata pe toate dispozitivele Android™ sau IOS, , pe smartphone, tableta, etc, si este disponibila pentru dispozitivele cu Google Play®, Google Home, Amazon Alexa®, IFTTT®, Apple iPhone®, iPad® si pe iTunes®, Apple Watch®.

Controlul temperaturii bazat pe locatie (Geofencing) Control prin smartphone sau tableta de oriunde stie cand va indepartati de casa pentru a putea opri caldura, in cazul in care ati uitat, sau, sa porneasca caldura, cand va apropiati de casa. Aplicatia Lyric are grija de tot ceea ce este la domiciliu, utilizand locatia smartphone-ului dvs. pentru a determina momentul in care sunteti acasa sau departe de ea. Economisiti energie atunci cand va aflati departe, asigurandu-va ca temperatura este exacta atunci cand va intoarceti



Caracteristici inteligente:

  • Acces de la distanta – De pe acest dispozitivul inteligent puteti controla de oriunde sistemul Dvs. de incalzire;
  • Functie Geofencing – Termostatul inteligent T6 sesizeaza cand nu sunteti acasa, astfel economiseste energie;
  • Dispozitivul stie cand sunteti aproape de casa si asigura ca caminul Dvs. sa fie la temperatura perfecta cand ajungeti acasa;
  • Libertatea alegerii – Programele preconfigurate si personalizate ofera multe posibilitati de alegere, printer care: modul de utilizare “libertate”, precum si control combinat pe baza de timp si temperatura pe fiecare zi a saptamanii, sau program unic de 5+2 zile cu weekend, in care o zi poate fi impartita la pana la 6 periode diferite de comutare;
  • Economii pe costurile energiei – Datorita functiei de optimizare termostatul si centrala pot functiona mai eficient, astfel costurile vor fi reduse.



Faceti venirea acasa confortabila

Termostatul inteligent T6 se adapteaza stilului dumneavoastra de viata, folosind tehnologia inovatoare de limitare spatiala (Geofencing). Stie cand sunteti plecat, ajutandu-va sa economisiti energie. Stie, de asemenea, ca sunteti aproape de casa si se asigura ca veti gasi temperatura perfecta cand sositi. Va ofera liniste si un confort maxim al locuintei.



Conectarea cu alte produse inteligente

Termostatul inteligent T6 functioneaza cu multe dintre marcile de produse pentru locuinte inteligente, adaugandu-se zilnic noi dispozitive cu care se poate conecta. Functionand in armonie cu serviciul vocal bazat pe cloud de la Amazon, cu aplicatiile pentru smartphone si cu dispozitivele conectate, puteti sa gestionati inteligent si eficient utilitatile locuintei.





Inaltime (mm)
110
Latime (mm)
70
Lungime (mm)
103
Tensiunea de alimentare
230 V~ / 50 Hz
Certificări
CE
Functii
Acces de la distanta, Geofencing, functioneaza cu Apple HomeKit si Amazon Echo
Paleta culoare
negru
Instalare
Pe perete (conform instructiunilor)
Conexiune retea
WIFI
Continut pachet
Termostat, unitate mobila, suport de masa, manual de utilizare
Marca produs
HONEYWELL
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Termostat Smart

Specific References