Detector monoxid carbon cu alarma si display FireAngel CO-9D

HOME by Somogyi

CO-9D-INT

Cumpara de inca: 500,00 lei si beneficiezi de transport gratuit.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de: 500,00 lei
Disponibil
Termen estimat de livrare: 2-4 zile lucratoare.

195,00 lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 500 Lei

Garantie standard 24 de luni

Retur simplu

Distribuitori oficiali, calitate garantata

Descriere

Detectorul digital pentru monoxid de carbon CO-9D face parte dintr-o generaţie nouă de produse pentru siguranţa, marca Sprue Safety Products Limited. Produsul cu design inovativ protejează eficient locuinţa dvs. folosind tehnologie de ultimă oră. 
Un senzor electrochimic avansat conceput pentru a măsura cu precizie nivelurile scăzute de monoxid de carbon (CO), oferind o avertizare timpurie a nivelurilor toxice de CO în casa dumneavoastră. Detectează continuu monoxidul de carbon. Rezistent la alarmele false cauzate de contaminanții normali ai gospodăriei. Detectorul digital de monoxid de carbon FireAngel CO-9D oferă avertizare timpurie cu privire la prezența nivelurilor scăzute sau ridicate de monoxid de carbon în casa dvs. prin alarma puternică de 85 db și afișajul LCD clar. CO-9D este marcat cu zmeu conform BS EN 50291-2010 și respectă regulamentul de construcție J, deoarece are o baterie sigilată rezistentă la manipulare.

Respectă Regulamentul clădirii Aprobat Documentul J & NCC Aprobat.

Pachetul de alimentare intern va porni alarma timp de 7 ani în condiții normale de funcționare.

Ușor de instalat. Portabil astfel poate fi luat în vacanță sau instalat în casă.

Fire Angel CO-9D are un senzor electrochimic avansat conceput pentru a măsura cu precizie nivelurile scăzute de monoxid de carbon (CO), oferind o avertizare timpurie cu privire la nivelurile toxice de CO din casa dumneavoastră.

FireAngel CO-9D arată citiri de nivel scăzut până la 10 ppm și citiri de nivel de vârf în ultimele 4 săptămâni. Afișajul poate fi comutat între monitorul CO și termometrul digital integrat.

Caracteristicile principale:

FireAngel dispune de numeroase caracteristici care-l deosebesc de alţi detectori CO de marcă.

Modul standby: În modul standby detectorul poate afişa două valori: concentraţia actuală de CO sau temperatura actuală a încăperii în °C. Ecranul digital al FireAngel afişează cantitatea de CO identificată de senzor folosind unitatea de măsură ppm (parts per milion). Pe ecran pot apărea valori între 10 şi 999. NOTĂ: O concentraţie înscrisă în intervalul 0 – 10 ppm este afişată drept 0. Pentru a comuta între afişarea concentrației de CO şi temperatură apăsaţi scurt tasta Test/mut . Aparatul redă un semnal acustic atunci când apăsaţi tasta. 

• Certificat conform standardului european de alarmă cu monoxid de carbon EN 50291-1 si EN 50291-2
• senzor electrochimic avansat conceput pentru a măsura cu precizie nivelurile scăzute de monoxid de carbon (CO), oferind o avertizare timpurie a nivelurilor toxice de CO în casa dumneavoastră. Detectează continuu monoxidul de carbon.
• mod de testare senzor CO pentru a vă asigura că detectorul funcționează corect.
• indicare sfârșit durată de viață
• ecran LCD multifunctional informativ cu termometru digital de cameră.
• alimentare: acumulator încorporat: 3 V, litiu, autonomie cca. 7 ani
• temperatura de funcționare: -10 °C - +40 °C
• umiditate acceptată: 30 - 90 %
• durată de viață a bateriei: 7 ani
• garanție: 7 ani
• dimensiuni: L 12,5 x H 7,3 x D 4 cm. Poate fi în poziție liberă sau ușor de montat pe perete / tavan. Portabil, ideal pentru călătorii

ATENŢIE: Detectorul de CO FireAngel nu este un detector pentru gazele arse sau un detector de fum. Pentru detecţia gazelor arse sau a fumului vă rugăm să montaţi detectoare adecvate. 

Monoxidul de carbon şi efectele sale

Monoxidul de carbon este un gaz otrăvitor, periculos, care curmă viețile a sute de oameni în fiecare an şi otrăvește un număr şi mai mare de persoane. El este deseori cunoscut sub denumirea de „criminalul tăcut”, deoarece nu are miros sau gust şi este invizibil. Exact aşa cum se întâmplă în cazul oxigenului, CO este preluat prin plămâni de către corp în timpul respiraţiei. Odată ajuns în corp el intră în competiţie cu oxigenul, deoarece suprimă oxigenul din celulele roşii ale sângelui şi astfel diminuează aportul de oxigen la nivelul inimii, creierului şi a altor organe importante în susţinerea vieţii. În concentraţii mari CO curmă viaţa în numai câteva minute. 

Modalitatea de acţiune după declanşarea alarmei

Păstraţi-vă calmul şi deschideţi uşile şi ferestrele pentru a aerisi încăperile. Opriţi toate aparatele care folosesc combustibil şi asiguraţi-vă că sunt oprite. Părăsiţi încăperile respective şi lăsaţi uşile şi geamurile deschise. Luaţi legătura cu furnizorul de gaz sau alt combustibil (numărul pentru urgenţe). Notaţi aici numărul pentru urgenţe al furnizorului de combustibil: Nu mai intraţi în încăperi decât după oprirea alarmei. În funcţie de concentraţia de CO măsurată acest lucru poate dura până la 10 min, până când senzorul intră în contact cu aerul proaspăt, după care alarma se opreşte. Consultaţi imediat un medic în cazul tuturor persoanelor care prezintă simptomele otrăvirii cu CO (dureri de cap, stare de rău). Aduceţi medicului la cunoştinţă că s-ar putea să fie vorba despre o otrăvire cu CO. Nu mai folosiţi aparatul în cauză decât după ce este inspectat de către un specialist. În cazul aparatelor pe bază de gaz specialistul trebuie să fie autorizat. 

Locul de instalare al detectorului

Acest detector de CO poate fi utilizat în case mobile, rulote şi trailere.

Alarmele se instalează în aceeaşi încăpere în care există un aparat ce funcţionează cu combustibil: Pentru montarea pe perete sau tavan ţineţi cont de următoarele: Montaţi detectorul la o distanţă în plan orizontal de 1 – 3 m faţă de o sursă potenţială de CO Dacă camera este împărţită, atunci montaţi detectorul pe aceeaşi parte cu sursa potenţială de CO În camerele cu pereţii înclinaţi montaţi detectorii de CO în partea cea mai înaltă a spaţiului De asemenea ţineţi cont şi de următoarele: Dacă detectorul se află pe un perete: Nu-l instalaţi departe de tavan Trebuie să fie montat mai sus de marginea superioară a ferestrelor şi uşilor Montaţi-l la cel puţin 150 mm distanţă de tavan Dacă detectorul este pe tavan: Montaţi-l pe tavan la min. 300 mm distanţă faţă de orice perete şi orice obstacol (de ex. conexiune lampă) 

Activarea pachetului acumulatori 

Detectorul este echipat cu un pachet acumulatori care oferă suficientă energie pentru întreaga durată de viaţă a produsului. Pentru a activa pachetul acumulatori trageţi de limba de blocare (vezi imaginea). În acest fel scoateţi clema metalică de blocare, fixată la capătul limbii, din bucșa de blocare aflată în partea inferioară a detectorului. Păstraţi limba pentru utilizarea în viitor. 

Dezactivarea pachetului acumulatori

Detectorul este portabil şi de aceea este ideal pentru a fi luat cu dvs. în concedii. Detectorul trebuie dezactivat în timpul călătoriilor sau dacă este depozitat (de ex. în timpul renovării locuinţei). În acest sens introduceţi cele două capete ale clemei metalice în orificiile corespunzătoare ale mufei de blocare, aflată în partea inferioară a detectorului (vezi imag.). Pentru a verifica dacă produsul este dezactivat apăsaţi tasta Test. Dacă nu se aude alarma înseamnă că clema este aşezată corect. 

NOTĂ: Detectorul trebuie instalat de un tehnician specializat prin respectarea instrucţiunilor de montare. Notaţi data instalării pe detector. Vă recomandăm să montaţi detectorul pe perete.

Specificatii produs

Tip produsDetector monoxid carbon
Materiale utilizateplastic
Inaltime (mm)70
Latime (mm)33
Lungime (mm)128
CertificăriCE
FunctiiSenzor eletrochimic (CO) monoxid de carbon. Afisarea temperaturii Alarma sonora 85 bB cf. standard UE Smart Silence Test Dezactivare temporara a avertizarii sonore de CO Ecran digital LED
ConectivitateWiFi
Paleta culoarealb
Greutate neta (kg)0.126
InstalarePe perete (conform instructiunilor)
Marca produsFireAngel
DisclaimerImaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Manual de utilizare/Documentatii

Recenzii

Detector monoxid carbon cu alarma si display FireAngel CO-9D

Scrie o recenzie

Detector monoxid carbon cu alarma si display FireAngel CO-9D