Senzor Monoxid de carbon - CO, FireAngel cu afisaj LCD

HOME by Somogyi

FA3322-INT

Cumpara de inca: 300,00 lei si beneficiezi de transport gratuit.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de: 300,00 lei
Disponibil
Termen estimat de livrare: 2-4 zile lucratoare

329,90 lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 300 Lei

Garantie standard 24 de luni

Retur simplu

Distribuitori oficiali, calitate garantata

Descriere

Detectorul digital pentru monoxid de carbon face parte dintr-o generaţie nouă de produse pentru siguranţa, marca FireAngel Safety Technology Limited. Produsul cu design inovativ protejează eficient locuinţa dvs. folosind tehnologie de ultimă oră. Un senzor electrochimic avansat conceput pentru a măsura cu precizie nivelurile scăzute de monoxid de carbon (CO), oferind o avertizare timpurie a nivelurilor toxice de CO în casa dumneavoastră. Detectează continuu monoxidul de carbon. Rezistent la alarmele false cauzate de contaminanții normali ai gospodăriei. Detectorul digital de monoxid de carbon oferă avertizare timpurie cu privire la prezența nivelurilor scăzute sau ridicate de monoxid de carbon în casa dvs. 
Caracteristicile principale:

• conform cu standardele EN 50291-1 și EN 50291-2
• senzor electrochimic avansat
• afișaj LCD informativ
• avertizare privind ventilația
• modul de testare a senzorului de CO
• indicația de sfârșit de viață
• alimentare: acumulator încorporat: 3 V, litiu, durată de viață preconizată de 10 ani
• temperatura de funcționare: -10 °C până la +40 °C
• umiditate relativă admisă: 30 - 90 %.
• durata de viață preconizată a dispozitivului: 10 ani
• garanție: 5 ani
• dimensiuni: 12,9 x 7,6 x 3,1 cm

ATENŢIE: Detectorul de CO FireAngel nu este un detector pentru gazele arse sau un detector de fum. Pentru detecţia gazelor arse sau a fumului vă rugăm să montaţi detectoare adecvate. 

Monoxidul de carbon şi efectele sale

Monoxidul de carbon este un gaz otrăvitor, periculos, care curmă viețile a sute de oameni în fiecare an şi otrăvește un număr şi mai mare de persoane. El este deseori cunoscut sub denumirea de „criminalul tăcut”, deoarece nu are miros sau gust şi este invizibil. Exact aşa cum se întâmplă în cazul oxigenului, CO este preluat prin plămâni de către corp în timpul respiraţiei. Odată ajuns în corp el intră în competiţie cu oxigenul, deoarece suprimă oxigenul din celulele roşii ale sângelui şi astfel diminuează aportul de oxigen la nivelul inimii, creierului şi a altor organe importante în susţinerea vieţii. În concentraţii mari CO curmă viaţa în numai câteva minute. 

Modalitatea de acţiune după declanşarea alarmei

Păstraţi-vă calmul şi deschideţi uşile şi ferestrele pentru a aerisi încăperile. Opriţi toate aparatele care folosesc combustibil şi asiguraţi-vă că sunt oprite. Părăsiţi încăperile respective şi lăsaţi uşile şi geamurile deschise. Luaţi legătura cu furnizorul de gaz sau alt combustibil (numărul pentru urgenţe). Notaţi aici numărul pentru urgenţe al furnizorului de combustibil: Nu mai intraţi în încăperi decât după oprirea alarmei. În funcţie de concentraţia de CO măsurată acest lucru poate dura până la 10 min, până când senzorul intră în contact cu aerul proaspăt, după care alarma se opreşte. Consultaţi imediat un medic în cazul tuturor persoanelor care prezintă simptomele otrăvirii cu CO (dureri de cap, stare de rău). Aduceţi medicului la cunoştinţă că s-ar putea să fie vorba despre o otrăvire cu CO. Nu mai folosiţi aparatul în cauză decât după ce este inspectat de către un specialist. În cazul aparatelor pe bază de gaz specialistul trebuie să fie autorizat. 

NOTĂ: Detectorul trebuie instalat de un tehnician specializat prin respectarea instrucţiunilor de montare. Utilizarea lui se va face conform instructiunilor ce se regasesc in cutia cu produsul. Notaţi data instalării pe detector. Vă recomandăm să montaţi detectorul pe perete.

Specificatii produs

Tip produsDetector monoxid carbon
Materiale utilizateplastic
Inaltime (mm)76
Latime (mm)30
Lungime (mm)129
CertificăriCE
FunctiiSenzor eletrochimic (CO) monoxid de carbon. Afisarea temperaturii Alarma sonora 85 bB cf. standard UE Smart Silence Test Dezactivare temporara a avertizarii sonore de CO Ecran digital LED
Paleta culoarealb
Greutate neta (kg)0.126
InstalarePe perete (conform instructiunilor)
Marca produsFireAngel
DisclaimerImaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Recenzii

Senzor Monoxid de carbon - CO, FireAngel cu afisaj LCD

Scrie o recenzie

Senzor Monoxid de carbon - CO, FireAngel cu afisaj LCD