Plafoniere baie

Plafoniere Led baie

Desi aplice baie pentru oglinda pot fi primele care iti vin in minte, un sistem complet de iluminat baia trebuie sa includa si plafoniere de tavan pentru a oferi iluminare suplimentara. Spatiul din baie este de obicei unul destul de restrans si necesita corpuri de iluminat mai minimaliste, iar plafonierele sunt perfecte in acest sens.

Plafonierele pentru baie trebuie nu numai să ofere o lumina frumoasa, ci si sa reziste la umiditatea din baie. Rezistente la umiditatea ridicata, plafonierele de baie comercializate de Decoliving au un design simplu si modern usor de integrat in orice decor. Ia in considerare amplasarea si numarul total de lumeni pentru a determina care este cea mai buna plafoniera de tavan pentru baie.

Indiferent daca cauti o solutie de iluminat pentru o baie mica, ai nevoie de idei de iluminat pentru o baie destinata oaspetilor, sau vrei sa schimbi iluminatul in baia principala, la Decoliving avem o gama larga de optiuni de corpuri de iluminat pentru baie pentru a transforma viziunea ta despre baie in realitate.