Baterie bucatarie Schock Cosmo Cristalite Moonstone cu cap extractibil, 2 tipuri de jet, aspect granit, cartus ceramic, bej

Baterie bucatarie Schock Cosmo Cristalite Moonstone cu cap extractibil, 2 tipuri de jet, aspect granit, cartus ceramic, bej - 1
SCHOCK Germany
525120MOON
6426282105372
  • Inaltime (mm): 178
  • Lungime (mm): 197
  • Inclus in pachet de livrare: Furtunuri de legatura flexibile de 350 mm si piulita de 3/8"
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
699,00 lei

Must-have accessories

Baterie bucatarie cu dus extractibil SCHOCK COSMO Moonstone Cristalite, finisaj bej este o baterie de calitate GERMANA superioara, cu design modern si cap de baterie in finisaj CRISTALITE+ care ii permite sa se potriveasca in orice pozitie. Gratie dusului extractabil utilizarea bateriei va fi facila. 

Bateria este disponibila in finisaj Moonstone nuanta bej CRISTALITE® PLUS pentru o coordonare perfecta a culorilor dintre chiuveta si robinet.

Designul inovativ SCHOCK face ca bateria sa se poata roti la 150°, iar regulator brevetat si sistemul inteligent de scurgere tip cascada previn depunerile de calcar. Capul bateriei, este prevazut cu disc cartus ceramic, care se poate inlocui fara efort prin inlaturarea partii de sus a bateriei iar dusului extractabil va va usura utilizarea.

Pachetul de livrare include furtunuri de legatura flexibile de 350 mm si piulita de 3⁄8" si placa de stabilitate pentru montare deosebit de usoara si sigura. Gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

Acest model de baterie se potriveste perfect cu chiuvetele pentru bucatarie SCHOCK din CRISTALITE®, identice în culoare și material high-end.

Materiale utilizate
Cristalite
Inaltime (mm)
178
Lungime (mm)
197
Paleta culoare
Bej (Moonstone)
Cap baterie
Extractibil
Cartus
Disc ceramic
Raza de lucru
150°
Greutate neta (kg)
2
Inclus in pachet de livrare
Furtunuri de legatura flexibile de 350 mm si piulita de 3/8"
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Baterie bucatarie
Campanie
schock days

Specific References