Baterie bucatarie Schock Kavus Inox Periat cu cap extractibil, cartus ceramic

  • -2%
Baterie bucatarie Schock Kavus Inox Periat cu cap extractibil, cartus ceramic - 1
  • -2%
SCHOCK Germany
559120EDM
6426495453901
  • Inclus in pachet de livrare: Furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
Alege culoarea:
expand_more
Full view
PRP: 999,00 lei
979,02 lei
Economisesti: -19,98 lei

Baterie bucatarie Schock Kavus Inox Periat cu cap extractibil, cartus ceramic este o baterie de calitate premium produsa in GERMANIA, cu design modern conceputa pentru a oferi o performanta durabila si un design elegant in bucataria ta. Este fabricata din inox periat, care ofera o finisare moderna si rezistenta la uzura. Bateria Schock Kavus este echipata cu o singura maneta pentru controlul debitului si temperaturii apei, fiind usor de utilizat si de reglat. Design-ul sau modern il face potrivit pentru orice tip de design de bucatarie, contribuind la un aspect elegant si modern.

Capul de baterie extractibil stil gat de lebada permite instalarea in orice pozitie, curatarea si intretinerea cu usurinta a chiuvetei si a zonei din jurul bateriei. In plus, cartusul ceramic in interiorul bateriei asigura o functionare supla a robinetului si o durabilitate sporita.

SCHOCK sustine prompt nevoile clientilor sai prin generarea unui jet silentios gratie perlatorului inovator. In plus, doar sunetul dispare, debitul ramane la fel de puternic, pentru eficienta maxima. Un alt avantaj este tehnologia de pulverizare care nu stropeste, ofera jet puternic si consum redus de apa. Aceasta functie inovatoare este deosebit de practica pentru bateriile cu iesire ridicata. Designul conic al acestei baterii si eleganta atemporala a corpului robust, functii de ergonomie si eficienta, impreuna cu materiale de productie rafinate si de calitate superioara sunt trasaturile de marca ale acestei baterii destinate sa creeze o impresie puternica in orice bucatarie, fiind totodata perechea ideal pentru modele de chiuvete SCHOCK granit. Pentru confortul utilizarii, capul bateriei este rotativ la 360°.

Pachetul include furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, iar gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

Bateria de bucatarie Schock Kavus cu cap extractibil si cartus ceramic este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa imbine functionalitatea si design-ul intr-o baterie de bucatarie durabila si moderna.

Materiale utilizate
Inox
Paleta culoare
Inox
Dimensiune baterie: H x L; H scurgere (mm)
400 x 225; 213
Cap baterie
Extractibil
Cartus
Disc ceramic
Raza de lucru
360°
Greutate neta (kg)
2.6
Inclus in pachet de livrare
Furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Baterie bucatarie

Specific References