Baterie bucatarie granit cu dus extractibil Schock SC-510 Cristadur Bronze, cartus ceramic

  • -2%
Baterie bucatarie granit cu dus extractibil Schock SC-510 Cristadur Bronze, cartus ceramic - 1
  • -2%
SCHOCK Germany
554120BRON
6426282108410
  • Inaltime (mm): 233
  • Lungime (mm): 209
  • Inclus in pachet de livrare: Furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
PRP: 1.299,00 lei
1.273,02 lei
Economisesti: -25,98 lei

Must-have accessories

Baterie bucatarie granit cu dus extractibil Schock SC-510 Cristadur Bronze, cartus ceramic, 2 tipuri de jet - ceea ce la inceput a fost o idee vizionara a designerilor SCHOCK, nascuta din imbinarea curiozitatii, a dedicarii si a curajului de a aborda tendinte avangardiste, s-a concretizat in unitatea perfecta dintre clasic, modern si elegant. Design exclusiv, rafinament tehnologic si potrivire pentru scopuri diverse precum gatitul sau spalatul sunt calitati incontestabile care transforma gama de modele SC-510 in tot v-ati fi putut dori vreodata. In plus, bateriile acestei colectii se remarca la nivel vizual prin baza cu contur usor conic imbracata intr-un manson CRISTADUR ultra-rezistent la socuri mecanice sau zgarieturi, care faciliteaza si eforturile de curatare si intretinere prin proprietati anti-aderente. Acest manson catifelat confera caldura si confort bucatariei, fie aceasta in inima metropolei sau in calmul rustic al unei cabane la tara. Dusul extractibil constituie o calitate extrem de utila in indeplinirea sarcinilor precum spalatul sau umplerea vaselor cu apa, in timp ce functii de economisire a apei si posibilitatea de rotire a capului bateriei la 120° asigura sustenabilitate si eficienta maxima. Fiind inspirate din natura, arhitectura si lumea fermecatoare a modei, modelele acestei colectii noi respecta cele mai inalte standarde estetice, in timp ce in combinatie cu chiuvetele SCHOCK acestea creeaza nu numai unitate remarcabila la nivel optic, ci si cuplul suprem in materie de stil si caracter practic.

Bronze: O trecere aproape imperceptibila de la gri la maro auriu, cu accente puternic metalizate si textura delicata si fina. Aceasta optiune de culoare este complementul perfect pentru materiale naturale de design, precum aluminiul sau marmura.

Pachetul de livrare include furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate.

Materiale utilizate
Cristadur
Inaltime (mm)
233
Lungime (mm)
209
Paleta culoare
Maro auriu (Bronze)
Dimensiune baterie: H x L; H scurgere (mm)
233 x 209; 166
Cap baterie
Extractibil
Cartus
Disc ceramic
Raza de lucru
120°
Greutate neta (kg)
2
Inclus in pachet de livrare
Furtunuri de legatura flexibile de 450 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Baterie bucatarie

Specific References