Baterie bucatarie SCHOCK LAIOS Cristadur Silverstone, gri, cartus ceramic

  • -2%
Baterie bucatarie SCHOCK LAIOS Cristadur Silverstone, gri, cartus ceramic - 1
  • -2%
SCHOCK Germany
517000SILV
6426495452577
  • Inaltime (mm): 285
  • Lungime (mm): 215
  • Inclus in pachet de livrare: Furtunuri de legatura flexibile de 600 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
PRP: 1.499,00 lei
1.469,02 lei
Economisesti: -29,98 lei

Must-have accessories

Baterie Granit Schock Laios Silverstone Cristadur - aspectul elegant si designul conic inspira chiar de la prima vedere o atmosfera a gatitului plina de profesionalism - perechea ideala pentru chiuveta granit SCHOCK. Designul acestei baterii si eleganta atemporala a corpului robust, functii de ergonomie si eficienta impreuna cu materiale de productie rafinate si de calitate superioara sunt trasaturile de marca ale acestei baterii destinate succesului in orice bucatarie. Pentru confort sporit, capul bateriei este rotativ la 360°. Pachetul include furtunuri de legatura flexibile de 600 mm și piuliță de 3/8'', iar gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

Silverstonesau acel gri urban atat de cunoscut, reinventat cu o textura fina ca matasea si particule argintii discrete care creeaza reflexii elegante sub lumina soarelui sau a celei artificiale. Prin acest nou ton de culoare, gama CRISTADUR aduce iubitorilor de design tendintele actuale de personalizare a spatiului bucatariei, prin modernitatea atemporala a gri-ului, adaugand in acelasi timp eleganta fara precedent si rafinamentul materialului de productie. Caldura acestui ton de culoare confera caldura spatiului si permite armonizare cu o paleta diversa de culori si materiale.

Materiale utilizate
Cristadur
Inaltime (mm)
285
Lungime (mm)
215
Paleta culoare
Gri urban (Silverstone)
Cap baterie
Fix
Cartus
Disc ceramic
Raza de lucru
360°
Greutate neta (kg)
2
Inclus in pachet de livrare
Furtunuri de legatura flexibile de 600 mm, piulita de 3/8" si placa de stabilitate
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Baterie bucatarie

Specific References