Chiuveta bucatarie Schock Greenwich N-100 Cristadur Stone 456 x 456 mm, granit, montare pe/sub blat, gri piatra

  • -2%
Chiuveta bucatarie Schock Greenwich N-100 Cristadur Stone 456 x 456 mm, granit, montare pe/sub blat, gri piatra - 1
  • -2%
SCHOCK Germany
GREN100STON
6426282106805
  • Latime (mm): 456
  • Lungime (mm): 456
  • Dimensiune chiuveta (mm): 456 x 456
  • Adancime cuva (mm): 200
  • Dimensiune corp (cm): Minimum 50
  • Inclus in pachet de livrare: Garnitura de scurgere, ventil cos, sifon si cleme
Beneficii:
  • Livrare gratuita
  • Pana la 12 rate la plata cu cardul
  • 14 zile de retur de la livrare
Disponibil
Livrare gratuita in: 1-2 zile lucratoare
PRP: 1.799,00 lei
1.763,02 lei
Economisesti: -35,98 lei

Chiuveta bucatarie Schock Greenwich N-100 Cristadur Stone 456 x 456 mm cu montare pe/sub blat si 1 cuva fara picurator este destinata adaptarii corpurilor de chiuveta de minim 50 cm. Ceea ce surclaseaza acest model este chiar materialul de productie - CRISTADUR®, care se remarca prin suprafata densa, neporoasa, adica extrem de igienica, care nu permite murdariei sau bacteriilor sa adere si sa se fixeze pe suprafata chiuvetei - pentru intretinere facila si un plus de siguranta. Datorita designului inovator de cos fara margine metalica, aceasta chiuveta permite utilizarea spatiului in mod optim. Bateriile CRISTADUR® in culori diverse sunt disponibile in mod exclusiv la SCHOCK pentru a forma perechea perfecta pentru acest model de chiuveta. Iar pentru a preintampina nevoile cele mai riguroase ale clientilor, tehnologia de productie CRISTADUR® ofera culori chiar mai stralucitoare, dar cel mai important, materiale mult mai rezistente decat oricare altele disponibile pe piata, datorita tehnologiei de ranforsare cu fibra din sticla la baza cuvei, pentru a spori rezistenta la impact a materialului de pana la 4 ori. Chiuveta se livreaza cu cleme pentru montare sub blat. Montarea chiuvetei pe blat necesita 4 cleme diferite de cele incluse in pachet. Aceste cleme optionale se vand separat, contra cost. 

Pachetul include garnitura de scurgere, ventil cos, sifon si cleme.

Atentie: Kitul de scurgere manual inclus pentru a puteti sa accesorizati pentru design chiuveta dvs cu parti vizibile compatibile.

Atentie: daca vreti sa montati un Tocator de Resturi Alimentare la acest model este necesar accesoriul - Adaptor Schock.

Stone: O nuanta naturala pentru bucatariile decorate in stil urban futurist. Aflata la granita dintre negru metalizat si gri metalizat cu accente argintii, aceasta nuanta se potriveste perfect cu combinatii de la negru la gri deschis si pana la crem.

Acest model se potriveste perfect cu bateriile pentru bucatarie SCHOCK din CRISTADUR®, identice în culoare și material high-end cu chiuvetele din cuarț compozit SCHOCK.

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCK. Linia de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic. Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase.

Important! Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi in functie de modul de afisare al ecranului dumneavoastra. Pentru alegerea culorii potrivite, recomandam sa comandati mostrare. Partea din spate a chiuvetelor granit naturale prezinta imperfectiuni precum urme de fabricatie, dar acest lucru nu afecteaza calitatea produsului. 

Materiale utilizate
Cristadur
Latime (mm)
456
Lungime (mm)
456
Paleta culoare
Gri metalizat (Stone)
Forma
Patrat
Montaj
Pe Blat/Sub Blat
Numar cuve
1
Dimensiune chiuveta (mm)
456 x 456
Adancime cuva (mm)
200
Dimensiune decupaj (mm)
400 x 400
Dimensiune corp (cm)
Minimum 50
Greutate neta (kg)
8
Inclus in pachet de livrare
Garnitura de scurgere, ventil cos, sifon si cleme
Marca produs
Schock Germany
Disclaimer
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, putand exista abateri de la descrierile prezentate pe site. Informatiile din site pot conţine erori de operare. Promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Tip produs
Chiuveta Granit

Specific References