Paravane de protectie

Pentru ca distantarea la birou si in spatiile comerciale a devenit o realitate cu care trebuie sa ne obisnuim, am hotarat sa venim in intampinarea ta cu panouri de protectie din sticla securizata si aluminiu care sa te protejeze atat pe tine, cat si pe angajatii si clientii tai. Avand in vedere ca masca de protectie e dificil de purtat pe perioade indelungate si nici nu ofera protectie 100%, e necesara o delimitare a spatiilor interioare pentru a evita sau reduce cat mai mult raspandirea virusului, astfel incat paravanele de protectie sunt singura solutie reala pentru spatii aglomerate gen banci, saloane de coafor si manichiura, cafenele, restaurante, cabinete medicale sau birouri de avocatura. Panourile de protectie de la SanSwiss blocheaza particulele de saliva in caz de tuse sau stranut, limitand considerabil raspandirea COVID-19 sau a oricarui virus transmisibil prin aerosoli.

Dar ce le deosebeste de alte panouri de protectie disponibile pe piata?
  • Sunt IGIENICE - Fabricate din sticla securizata, paravanele de protectie pot fi usor curatate si dezinfectate cu produse pe baza de alcool, fara a compromite transparenta.
  • Sunt ANTI-ZGARIETURI - Fabricate din sticla securizata de 6 mm grosime, in conformitate cu normativul european EN 12150/1, panourile de protectie sunt rezistente la zgarieturi si socuri.
  • Sunt ESTETICE - Eleganta sticlei si a cadrului din aluminiu cromat sau negru mat confera acestor paravane de protectie un look curat si minimalist care se potrivesc in orice spatiu comercial sau de birouri.
Panourile de protectie de la SanSwiss sunt disponibile in 8 dimensiuni standard si in 3 variante:
  • Tejghea - inaltimea 800 mm, diferite latimi, inaltime spatiu liber pe tejghea 200 mm - potrivite pentru ghiseu, receptie, casierii, chioscuri, cafenele, banci;
  • Birou - inaltimea 800 mm, diferite latimi, aproape lipit de birou - potrivite pentru orice birouri sau institutii publice, banci, restaurante;
  • Podea - inaltimea 1950 mm, diferite latimi, spatiu liber la podea 220 mm - paravane inalte potrivite pentru birouri, coafor/hairstylist, workshopuri.

Alege panoul de protectie potrivit spatiului tau si bucura-te de aceeasi transparenta cu mult mai putine riscuri!